Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afspærring ophævet: Mistænkelig kasse var harmløs

Store dele af af Store Torv i det centrale Aarhus blev onsdag eftermiddag afspærret, og flere bygninger evakueret, da en mistænkelig kasse blev efterladt foran Danske Banks bygning i Kannikegade.

 

Østjyllands Politi måtte af sikkerhedsmæssige årsager afspærre området inklusive en del af Bispetorvet og Strøget, og flere nærliggende bygninger blev tømt for mennesker.

 

Jakob Christiansen, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, kunne kl. 15.30 kun sige, at der var tale om en “mistænkelig kasse”, som skulle undersøges.

 

En højttaler i en pose

En time senere kunne politiet imidlertid meddele på Twitter, at kassen var harmløs:

 

“Vi har nu ophævet afspærring. Den mystiske genstand var en højttaler i en pose. Tak for tålmodigheden,” skriver Østjyllands Politi på Twitter.

 

Ophidset mand

Et øjenvidne fortalte tidligere på eftermiddagen til Aarhus Update om en meget ophidset mand, der forlod banken og efterlod en kasse. Episoden medførte den omfattende afspærring og evakuering.

 

“Vi har lige nu ingen mistænkte eller noget muligt motiv. Vi skal undersøge sagen nærmere,” forklarede Jakob Christiansen tidligere onsdag eftermiddag.