ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spillede otte år i Liverpool: AGF ansætter kendt sportschef

Af Michael Qureshi
Stig Inge Bjørneby
Stig Inge Bjørneby

Nordmanden Stig Inge Bjørnebye bliver ny sportschef i superligaklubben AGF med omgående virkning.

Det oplyser klubben i en fondsbørsmeddelelse.

Han har i sin aktive karriere spillet blandt andet år otte år i Liverpool, og i 1999-2000 havde han et kort ophold i Brøndby, før han tog videre til Blackburn i England.

Han kommer fra et topjob i norske Rosenborg, som er blandt Nordens største klubber, så det er absolut et scoop, at AGF henter en kapacitet af denne kaliber.

AGF havde oprindeligt ansat Hans Jørgen Haysen som sportschef, men han stoppede inden han kom i gang grundet en personalesag i Sønderjyske.

Stor kapacitet hentet i Rosenborg

51-årige Stig Inge Bjørnebye har senest været sportschef i Rosenborg, og det er derfor en stor kapacitet, som aarhusianerne får til klubben, fortæller administrerende direktør hos AGF, Jacob Nielsen.

“Stig er en moden og erfaren fodboldleder, der har en stor international karriere bag sig som aktiv, og som leder har han erfaring som assistenttræner for det norske landshold, han har været cheftræner, udviklingsdirektør i det norske fodboldforbund og senest sportschef i Rosenborg.

Så han er en stor kapacitet med et godt kendskab til skandinavisk fodbold opbygget gennem mange års virke.

Vi har været gennem en god proces med mange samtaler med Stig og er blevet bekræftet i, at han er det rigtige match for os. Så vi glæder os til at tage hul på samarbejdet og til at byde ham velkommen i AGF,” siger Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Del artikel

Andre læser også