Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor triumf: AGF får bronze efter vildt comeback

Af Jonathan Sten Drivsholm

Rekordmange tilskuere var her til aften vidner til lidt af et drama på Ceres Park.

De 19.414 på stadion kunne se gæsterne fra Brøndby være foran med 3-0 og en mand i overtal efter godt og vel 70 minutter.

Alligevel kom AGF tilbage i kampen og sikrede sig bronzemedaljerne.

Kampen i Aarhus endte 3-3, og da Viborg FF samtidig spillede uafgjort, løb AGF’erne med metallet.

Indskifter blev afgørende

Allerede efter 11 minutter bragte Brøndby sig foran på mål af Ohi Omoijuanfo.

Da AGF’s Kevin Yakob så rødt kort før pausen, og gæsterne umiddelbart efter scorede igen, så det for alvor sort ud.

Bedre blev det ikke efter pausen, hvor Mathias Kvistgaarden scorede til 3-0.

Men så vendte heldet ellers.

Med to scoringer af indskiftede Jelle Duin og et straffesparksmål af anfører Patrick Mortensen kom AGF i løbet af 11 gyldne minutter tilbage i kampen.

Målet til 3-3 blev sat ind med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid, og resultatet holdt helt til slutfløjt.

Dermed ender AGF på tredjepladsen i Superligaen og får bronzemedaljer for første gang siden 2020. Kæmpestort tillykke!