Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Banker dem ind på stribe: AGF henter ombejlet måltyv på lang aftale

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: AGF
Foto: AGF

Den 24-årige norske angriber Sigurd Haugen er ny mand i AGF

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Haugen står i denne sæson noteret for syv mål i 13 kampe i den bedste norske række, og i seneste sæson havde han med 21 mål i 30 kampe stor andel i klubbens oprykning til Eliteserien.

“Vi er meget tilfredse med, at det i kamp med flere andre klubber er lykkedes at hente Sigurd til AGF. Han er en hårdtarbejdende, aggressiv angriber, der skaber stor uro i modstandernes felt. Han har gode afslutningsfærdigheder, og så har han en mentalitet, der passer godt ind på vores hold og i en klub som AGF.

Han har vist, at han kan levere varen i den bedste række i Norge, og vi har en stor tro på, at han i vores miljø kan tage det næste skridt i sin udvikling.

Med tilgangen af Sigurd styrker vi konkurrencen om de forreste pladser. Det har været vores mål at tilføre nogle lidt andre kompetencer på angriber-positionen, end dem vi har i forvejen, og det får vi med Sigurd,” lyder det fra sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Får fem år i AGF

Sigurd Haugen er hentet i norske Aalesunds FK, og som ny spiller i den hvide trøje har han indgået en femårig aftale med AGF.

Udover Aalesund har Haugen repræsenteret belgiske Royale Union Saint Gilloise samt Sogndal og Odds BK.

Nu glæder han sig til den nye udfordring i Aarhus og 3F Superligaen.

“Jeg er både stolt over og meget glad for aftalen, og jeg ser frem til nogle gode år i Aarhus. Jeg har virkelig stor tro på projektet. Uwe og Stig Inge har solgt det på en god måde, og jeg glæder mig til at være med til at bygge noget godt op.

Der er et enormt potentiale i klubben, og jeg er kommet for at være med til at forløse dette potentiale – og også få mit eget potentiale ud,” lyder det fra den nye AGF-angriber i pressemeddelelsen.

Sigurd Haugen starter allerede i morgen fredag, hvor han har sin første arbejdsdag i AGF.

Del artikel

Andre læser også