Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

AGF – Hobro IK: AGF byder på koncert inden fodboldkamp

Af Jan L. Pedersen

Fredag aften vil der sandsynligvis være en fredagsbar eller to fra byens mange studiesteder, der fortsætter festen i skoven for enden af Stadion Allé. For i overmorgen – fredag den 28. februar – slår AGF dørene op for en fredagsfest inden klubbens kamp mod Hobro IK i 3F Superligaen kl. 19.00.

 

Fra kl. 17 åbner AL Bank Fanzonen udenfor Ceres Park op for hyggelig stemning og festlig opvarmning til kampen. Og AGF har skruet gevaldigt op for underholdningen inden kampen. Fra scenen i fanzonen kan man nemlig opleve livemusik over to omgange inden kampstart.

 

Først underholder sanger og producer Allan RH med et sæt med AGF-inspireret sange og bagefter går The Broken Beats så på scenen.

AGF - Hobro IK: AGF byder på koncert inden fodboldkamp

The Broken Beats er et velkendt navn i århusiansk og dansk rock, og med guitarrist og sangskriver Kim Munk i front er bandet blandt andet kendt for sine levende koncerter og hits som ”Essentials” og ”The Rules” – lige nu er bandet aktuelt med singlen ”Close Your Eyes” der udkom i januar og som lyttere af P5 og P6 Beat nok vil kunne nikke genkendende til. Fredag skruer de altså op for rocken og varmer op til fodbold, og mon ikke man vil komme til at høre deres kendte AGF-støttesang; Fredensvang.

AGF - Hobro IK: AGF byder på koncert inden fodboldkamp

Det er ikke så ofte, vi spiller om fredagen, men nu har vi lejligheden til at skrue et fedt program sammen til dem, der gerne vil starte weekenden med en fadøl og lidt musik eller måske forlænge fredagsbaren og tage herud med vennerne til fodbold. Og vi er meget glade for, at Allan RH optræder og samtidig med, at vi kan præsentere et så ikonisk Aarhus-navn som The Broken Beats, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

 

Musikken og adgangen til AL Bank Fanzonen er gratis, mens man som normalt skal indløse billet til kampen, der altså er mod Hobro IK og starter kl. 19.

AGF - Hobro IK: AGF byder på koncert inden fodboldkamp

Del artikel

Andre læser også