Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

AGF refunderer sæsonkortbetaling

Efter det ligger fast, at resten af sæsonen skal afvikles uden tilskuere, tilbyder AGF nu klubbens sæsonkortholdere at få refunderet dele af deres betaling. Samtidig åbner AGF op for, at sæsonkortholderne kan donere deres tilgodehavende til tre formål efter eget valg.

 

Der bliver ingen tilskuere til kampe i hverken 3F Superligaen eller Sydbank Pokalen resten af sæsonen. Det er konsekvensen af de seneste påbud fra myndighedernes side i kampen mod Corona-virus. Det medfører, at AGF nu tilbyder at kompensere sæsonkortholdere, der har købt adgang til alle sæsonens kampe.


Sammen med vores loyale sæsonkortholdere havde vi set frem til en forårssæson med mange tilskuere på tribunerne og en spændende afslutning. Det er stadigvæk vores forventning, at de resterende kampe gennemføres, men desværre uden tilskuere. Derfor tilbyder vi nu, at vores sæsonkortholdere kan få tilbagebetalt et beløb, der forholdsmæssigt svarer til det antal kampe, de nu misser, fortæller adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.


Selv om Corona-virus er en force majeure-situation, så ønsker AGF ikke, at sæsonkortholderne bliver dårligere stillet, når nu de ikke kan komme til fodbold på Ceres Park.


Er der nogen fans i Danmark, der har optjent retten til forårets kampe, er det netop vores fans, der har fulgt klubben gennem mange år. De havde set frem til et forår, hvor vi sammen skulle forsvare vores tredjeplads og jagte en pokalfinale. Så en refundering er det eneste rigtige at gøre. Vores trofaste sæsonkortholdere bakker os op i tykt og tyndt - også selvom de i de seneste 20 år har oplevet svingende sportslige resultater med tre nedrykninger som de absolutte lavpunkter. Det vil være uklædeligt af os, hvis vi ikke tilbød denne tilbagebetaling, og selvom hele situationen rammer os på pengepungen, så gør det endnu mere ondt, at vores mest trofaste fans ikke kan være på tribunerne i et sportsligt spændende forår, siger Jacob Nielsen.

 

Også mulighed for donation

Mens  3F Superligaen har ligget underdrejet, har AGF oplevet en enestående opbakning fra klubbens fans - ikke mindst fra mange sæsonkortholdere, som har tilkendegivet, at de ikke ønsker at få en kompensation for de kampe, de går glip af. Det er en flot gestus, som AGF gerne vil tage imod. Derfor kan man som sæsonkortholder vælge ikke at få en refundering, men i stedet donere sit tilgodehavende til et bestemt formål til gavn for klubben.

 

Det er rørende med de mange positive tilkendegivelser, vi har fået fra sæsonkortholdere i denne tid. Mange af dem gav allerede på et tidligt tidspunkt udtryk for, at de ikke vil have penge refunderet, hvis det skulle komme så vidt, at kampene blev uden tilskuere. Den støtte sætter vi stor pris på, og vi har derfor udvalgt tre formål, som man kan vælge at donere sit tilgodehavende til i stedet for at få det udbetalt, oplyser Jacob Nielsen. 

 

Derfor kan AGF’s sæsonkortholdere vælge at støtte enten en ny fanzone på det kommende nye stadion. AGF’s talentarbejde eller en stor ”Velkommen tilbage”-fest til den første kamp med tilskuere i Ceres Park .

 


Vælger man at donere sin refusion, vil man få tilsendt et diplom med ordlyden; ”Jeg støttede AGF under corona-krisen” – ligesom man får sit navn på en særlig “Jeg støtter AGF under corona-krisen”-side på AGF.dk. Og alle der har en nummereret plads på Ceres Park, får desuden en label påsat sit sæde til den nye sæson med ordlyden; ”Jeg støttede AGF under corona-krisen”.   

Vores fans har loyalt støttet klubben i tykt og tyndt i mange magre år. Derfor er det i en svær tid for mange århusianere kun helt rimeligt, at de tilbagebetales, hvad de har krav på – om de så vil hjælpe klubben med en donation er helt deres egen private sag, tilføjer Jacob Nielsen.

 

Sæsonkortholdere i AGF har fået direkte information om muligheden for tilbagebetaling eller donation. Man kan også læse mere på AGF.dk