Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

AGF støtter Springbræt Aarhus og ’Vi Tror På Dig’

Af anders@sommersangdigital.dk

Når AGF møder AaB i forårspremieren i Alka Superligaen, vil en del af billetindtægterne fra Bravida Mobiltribunen blive doneret til Springbræt Aarhus og ’Vi Tror På Dig’ – to lokale projekter, som har det til fælles, at de hjælper sårbare og udsatte unge mennesker på rette vej i tilværelsen.

Superligaens hovedsponsor Alka og samtlige Superliga-klubber har i denne sæson besluttet i fællesskab at oprette en Alka Superliga CSR-pulje, der bakker op om udvalgte sociale indsatser. I den forbindelse vil AGF til forårspremieren mod AaB den 19. februar samle midler ind til to lokale projekter, der gør en positiv forskel. Det drejer sig om Springbræt Aarhus og ’Vi Tror På Dig, der begge arbejder for at give unge, sårbare mennesker mod på tilværelsen og hjælpe dem i uddannelse eller beskæftigelse.

 

En prisværdig og samfundsvigtig indsats

AGF har besluttet at donere 10 kroner pr. tilskuer på Bravida Mobiltribunen til de to gode formål – og oveni det vil Alka Superliga CSR-puljen også bidrage med et støttebeløb. Både Springbræt Aarhus og ’Vi Tror På Dig’ gør et stort arbejde for at hjælpe unge mennesker, der på den ene eller anden måde har det svært. Det er en prisværdig og samfundsvigtig indsats, som vi gerne vil være med til at skabe opmærksomhed omkring og give en hjælpende hånd. Vi er stolte af at være en del af Aarhus, og vi vil også gerne påtage os et socialt ansvar i byen og støtte initiativer, der tjener en god sag. Det gør både Springbræt Aarhus og ’Vi Tror På Dig’, siger Jacob Nielsen.


I den spæde start

Louis Mogensen er projektleder for Springbræt Aarhus, og han ser spændende perspektiver i samarbejdet med AGF. Springbræt Aarhus er stadigvæk i sin spæde start, og det har enorm betydning for os, at AGF har sagt ja til at støtte os. Den opmærksomhed, vi nu får, vil helt sikkert hjælpe os godt på vej i det videre arbejde, og det vil give de unge mennesker, vi har under vores vinger, nogle muligheder og tilbud, som vil gøre en forskel for dem, siger Louis Mogensen.


Projektet ’Vi Tror På Dig’ er en del af organisationen Fundamentet, der hjælper udsatte og sårbare borgere i Aarhus. Steffen Rasmussen er daglig leder af Fundamentet, og han hilser håndsrækningen fra AGF velkommen. At AGF vælger at bakke os op ser vi lidt som en blåstempling af det arbejde, vi laver, og vi er stolte af, at Byens Hold har peget på os. Vi forsøger at hjælpe udsatte unge – typisk tidligere misbrugere – tættere på uddannelse eller beskæftigelse, og opbakningen fra AGF kan være med til åbne nye døre for os – og ikke mindst de unge mennesker, vi gerne vil hjælpe på rette vej i tilværelsen, fortæller Steffen Rasmussen.

Springbræt Aarhus
Det er planen, at det beløb, der indsamles i forbindelse med forårspremieren, skal bruges til at samle de unge fra både Springbræt Aarhus og ’Vi Tror På Dig’ omkring gruppeorienteret træning, der stimulerer fællesskab og socialt samvær.

 

Del artikel

Andre læser også