Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom gratis på stadion: AGF inviterer til fodboldfest

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: AGF
Foto: AGF

AGF mod Brøndby IF – det klinger altså af fodboldhistorie, rivalisering og store opgør.

Og det er netop en storkamp, vi har i vente, når AGF Kvindefodbold møder Brøndby IF på Ceres Park lørdag den 2. september kl. 14.00.

AGF sætter nemlig alle sejl til for at skabe den største kvindekamp i Aarhus nogensinde og samtidig skrive historie med en ny tilskuerrekord på klubsiden i dansk kvindefodbold.

Håber på stor opbakning

Skal rekorden slås, kræver det mere end 2.204 på lægterne, hvilket der i foråret var til en guldkamp mellem HB Køge og Brøndby IF.

Så i AGF håber man, at hele byen vil bakke op søndag den 2. september, så holdet både får en stor opbakning til kampen, og man kan skrive byen ind i fodboldhistorien med en ny milepæl.

Kom gratis på stadion: AGF inviterer til fodboldfest

“Tilskuernes opbakning betyder alverden for os i forhold til at hente den sejr over Brøndby, vi drømmer om, så kan vi få mange fans i Ceres Park, vil det være fantastisk.

Ikke bare for vores spillerne og for kampen, men for klubben og hele byen vil det være et flot signal at sende, hvis vi sammen kan tage endnu et skridt i aarhusiansk kvindefodbold,” lyder det fra cheftræner for AGF’s kvindeligahold, Michael Schjønberg.

Sådan får du gratis billet

I bestræbelserne på at skabe de bedst mulige rammer for kampen har AGF allieret sig med Sportmaster, der har købt kampen og dermed sikret fri entré til alle.

For at komme gratis på Ceres Park skal du på forhånd besøge AGF’s billetside. Her kan du nemlig hente din billet kvit og frit.

Kom gratis på stadion: AGF inviterer til fodboldfest
Foto: AGF

Allerede kl. 12.00 – to timer før kampen – åbner en stor fanzone med underholdning for hele familien.

Lad for eksempel børnene lege på fodboldlegepladsen, skyde til måls og vinde præmier samt møde isbjørnen Aros. Der er også muligt at få gratis ansigtsmaling, og til de første 150 børn er der gratis AGF-flag.

Efter kampen er det muligt komme helt tæt på spillerne, der vil møde fansene og skrive autografer.

Hvad: AGF mod Brøndby IF
Hvor: Ceres Park
Hvornår: 2. september kl. 14.00

Vi ses på Ceres Park lørdag til den forhåbentlig største kvindekamp nogensinde i Aarhus!

Du kan også allerede nu sætte kryds i kalenderen 21. oktober og 18. november, hvor AGF’s kvinder igen skal spille på hjemmebane.

Del artikel

Andre læser også