Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udlev drømmen: Succesfuldt iværksætterprogram kommer til Aarhus

Af Emil Kjær Jørgensen

1000 startups hjulpet, over 250 arbejdspladser skabt og en tilfredshedsgrad på 98 % blandt deltagerne.

Nej, vi snakker ikke om investorernes succesrate i Løvens Hule, men derimod om iværksætterprogrammet hos Akademikernes A-kasse, der har taget branchen med storm.

Her kan medlemmer få en perlerække af iværksættertilbud, der alle har til formål at hjælpe dig i jagten på at leve af din forretning – uanset størrelse.

Og nu bliver der også hjælp at hente her i Aarhus.

Danmarks største og billigste A-kasse, Akademikernes A-kasse, er nemlig klar med en udvidelse af deres populære Startup Growth-forløb, der hjælper iværksættere med at gøre deres drømme til virkelighed.

Akademikernes Startup Growth får til huse i helt fantastiske lokaler på Mariane Thomsens Gade 2F, hvor der bliver plads til både små og store drømme.

Her kan ambitiøse og idérige iværksættere få både kontorplads, personlig rådgivning og adgang til unikke workshops – alt sammen med udgangspunkt i deres eget projekt.

Hvis du allerede nu tænker det lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig til Åbent Hus i hele landet (eller online) – SE LINKS NEDERST I ARTIKLEN)

Er du ikke medlem, kan du skrive til startup@aka.dk.

Udlev drømmen: Succesfuldt iværksætterprogram kommer til Aarhus

En kæmpe succes i København

Iværksætterprogrammet hos Akademikernes A-kasse blev etableret i København i 2016, og de spirende iværksættere på Sjælland har taget rigtig godt imod forløbet.

Over 1000 startups har været igennem programmet, og hele 98 procent af dem er meget tilfredse med programmet, og 99 procent vil anbefale det til andre.

Akademikernes Startup Growth har indtil videre været med til at skabe hele 250 danske arbejdsplader udover dem, der har startet virksomhederne.

Nu glæder de sig til at byde idérige jyder indenfor i Startup-Growth, når man åbner to store kontorer i både Aalborg og Aarhus.

“Vi er vildt begejstrede for, at vi nu har mulighed for at udvide vores program, så vi kan hjælpe endnu flere medlemmer med at opfylde deres drømme,” fortæller Start-up manager, Mikkel Stausholm Nielsen.

Akademikernes Startup Growth henvender sig til alle medlemmer, der har en forretningsidé, de vil udvikle på. Uanset om de er ledige, beskæftigede eller studerende.

Udlev drømmen: Succesfuldt iværksætterprogram kommer til Aarhus

Et Startup-program for alle typer af iværksættere

Uanset om du har udtænkt planen for den næste store milliardforretning, eller du bare har fået en tilsyneladende god idé en sen søndag aften, så kan Akademikernes A-kasse hjælpe dig.

Startup Growth-programmet har nemlig en række tilbud, som matcher dér, hvor du er med din forretningsidé.

Du kan få hjælpe til din startup lige fra den indledende afklaringsfase, hvor du finder ud af om livet som selvstændig er noget for dig, og videre frem mod udviklingen af din forretning, hvor du kan leve af det.

Udover det tilrettelagte program, skiller Akademikernes A-kasse også sig selv ud på ét bestemt punkt.

Enkeltmandsvirksomheder kan også søge

De optager nemlig også selvstændige konsulenter, freelancere og andre virksomhedsidéer der ikke nødvendigvis har stort vækstpotentiale.

“Med al respekt for andre iværksætterprogrammer, så har de et meget smalt fokus på virksomheder, der har stor innovationshøjde og stort vækstpotentiale.

Derfor har selvstændige konsulenter ikke haft mange muligheder for at få hjælp, men det kan de hos os. Vi mener, at det er lettere at skabe succes for 1000 enkeltmandsvirksomheder, fremfor at skabe 1 virksomhed med 1000 medarbejdere.

Vi har både plads til dem med de store armbevægelser, men også de små enkeltmandsvirksomheder,” siger Mikkel.

Udlev drømmen: Succesfuldt iværksætterprogram kommer til Aarhus

Sådan tilmelder du dig

Som en del af de tre Startup Growth-programmer i København, Aarhus og Aalborg får alle optagede deltagere kontorplads, mødelokaler, workshops, personlig rådgivning af førende eksperter og meget andet i de tre måneder programmet står på.

hjemmesiden kan du læse mere om forløbet samt Basics-tilbuddene, som kan hjælpe dig med at afklare, om du skal gå videre med din iværksætteridé.

Fra den 8. februar til den 15. marts har de åbent for ansøgninger til Growth-programmerne på de tre lokationer. Du kan læse mere om forløbet og finde ansøgningsskema og information her.

Iværksætteri og en A-kasse, hvordan hænger det sammen?

Den skarpe læser vil måske undre sig over, hvorfor en arbejdsløshedskasse overhovedet går ind på det her domæne.

Men der er der en klar mening med.

“Vi ønsker at være en arbejdslivs-investering i stedet for udelukkende at være en arbejdsløsheds-forsikring, hvor man skal henvende sig, når man er blevet ledig. Vores klare mål er at være en organisation, der gør noget godt for vores medlemmer – uanset hvor de står i deres jobsituation.

Vi vil inspirere vores medlemmer og hjælpe til at skabe vækst og nye arbejdspladser i hele landet” fortæller Mikkel.

Men hvad så, hvis jeg ikke er medlem af Akademikernes A-kasse, tænker du måske?

Så er det heldigt, at medlemsskabet kun er ét klik væk, og Akademikernes A-kasse står for alt det praktiske.

Du får landets billigste A-kasse med økonomisk sikkerhedsnet, adgang til læring og inspiration, personlig rådgivning og den helt særlige mulighed for at blive en del af deres Startup-Growth miljø.

Det finder du mere info om her.

Tilmeld dig Åbent Hus her

Online 23/2 klokken 15:30-17 – Tilmeld dig her

København 2/3 klokken 15:30-17:30 – Tilmeld dig her

Aalborg, 1/3 klokken 15:30-17:30 – Tilmeld dig her

Aarhus 3/3 klokken 15:30-17:30 – Tilmeld dig her

Del artikel

Andre læser også