Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Særlig anledning: Alle Matas-butikker holder lukket samme dag

Af Emil Kjær Jørgensen

Butiksgulv byttes ud med dansegulv på lørdag, når detailgiganten Matas holder 75-års jubilæumsfest.

Derfor vil kunder komme til at gå forgæves, hvis de lægger vejen forbi en Matas-butik søndag 16. juni. Medarbejderne har nemlig fået fri.

Det skriver Matas i en pressemeddelelse.

Boing boing

Jubilæumsfesten i Matas betyder, at samtlige 264 butikker landet over holder lukket søndag d. 16. juni, så medarbejderne på tværs af hele Matas kan snøre danseskoene og slå sig løs i Øksnehallen i København uden at skulle bekymre sig om morgendagen.

“Vi glæder os hver eneste dag, over alle de dedikerede og dygtige ansatte vi har i Matas. For at markere vores taknemmelighed hylder vi vores medarbejdere med et brag af en fest på lørdag og lader søndagen være til restitution.

Men selvom man ikke vil kunne møde vores medarbejdere i butikkerne på søndag, er matas.dk selvfølgelig altid åben – og vi har sørget for, at de digitale hylder er fyldt op,” siger landechef for Matas, Lise Ryevad.

Medarbejdere, der kommer langvejs fra, bliver tilbudt transport og overnatning i forbindelse med festen, der byder på middag, underholdning og dans til den lyse morgen, når blandt andet Nik & Jay og Blæst går på scenen.

Del artikel

Andre læser også