ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alle sanser i spil: Søstrene Grene vil skabe en helt ny butiksoplevelse i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Søstrene Grene.
Foto: Søstrene Grene.

Aarhusianerne kan se frem til en helt ny shoppingoplevelse, når Søstrene Grene i det nye år åbner dørene til et nyt butikskoncept i Bruuns Galleri.

Inden længe starter en stor ombygning og udvidelse af den eksisterende butik, som forventes at genåbne i midten af februar.

Det skriver Søstrene Grene i en pressemeddelelse.

I slutningen af året lukker Søstrene Grene midlertidigt butikken i Bruuns Galleri i Aarhus for at renovere, udvide og implementere kædens nye butikskoncept Retail for the Senses.

Konceptet tilbyder en endnu mere sanselig shoppingoplevelse samt en helt ny, eksklusiv udstilling af de to søstre Anna og Claras brede produktsortiment.

Butikken forventes at genåbne i midten af februar, og kunder kan i mellemtiden besøge Søstrene Grenes pop-up-butik på 1. sal i Bruuns Galleri eller Søstrene Grene-butikken ved Skt. Clemens Bro på Strøget.

Nyt butikskoncept for alle sanser

Når butikken genåbner, vil den rumme en række nye elementer, som tilsammen rører alle sanser og indbyder til en opdagelsesrig rejse gennem butikken.

Med det nye butikskoncept har kæden videreudviklet på den velkendte butikslabyrint og arbejdet med belysningen og sanseindtrykkene i butikken.

Administrerende direktør og medejer af Søstrene Grene, Mikkel Grene, fortæller om ombygningen og konceptet:

”Den første Søstrene Grene-butik åbnede i Aarhus i 1973, og derfor skal Aarhus også være en af de første byer til at åbne med vores nye butikskoncept, som vi er meget stolte af.

Vi har arbejdet hårdt på at skabe en helt ny, vidunderlig butiksoplevelse, og vi er spændte på at fremvise konceptet med en masse oplevelsesrige elementer, som vi håber, at vores kunder vil blive inspireret af.”

Claus Brændgaard, Regional Center Manager i Bruuns Galleri, ser også frem til genåbningen:

“Søstrene Grene har været en fast del af Bruuns Galleri, siden centeret åbnede for første gang tilbage i 2003.

Vi er rigtig glade for det langvarige samarbejde, og for os er det meget positivt, når eksisterende butikker i centret opdaterer deres butiksindretning og skaber nye kundeoplevelser.

Vi ser frem til, at den nye Søstrene Grene-butiksoplevelse bliver en realitet i starten af det nye år.”

Del artikel