Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Venindetid, løb og goodiebags: Deltag i populært kvindeløb i Aarhus

Af Freja Dumont

Er du vild med at løbe – eller kunne du godt tænke dig at blive det? Uanset hvad kan det være motiverende med et mål at arbejde hen imod.

Første skridt kunne være at tilmelde sig ALT for damernes Kvindeløb 2023, som i år løber af stablen søndag den 18. juni i Aarhus.

Det bliver en dag fyldt med hygge, sjov og motionsglæde – og ikke mindst forkælelse i form af en lækker goodiebag til en værdi over 500 kroner fyldt med overraskelser.

“ALT for damerne har været med til at arrangere kvindeløb siden 1981, og har ejet det siden 2010. Vi har holdt fast i at afholde løbet igennem alle disse år, fordi det er en kæmpe oplevelse at komme ud på de forskellige løbspladser i landet og opleve fællesskabet mellem mødre, døtre, søstre, veninder og kollegaer.

Man kan ikke undgå at få et lille boost af endorfiner, fordi folk er i så godt humør, og der er virkelig god stemning. Derudover er det også en rigtig god måde for os, der står bag ALT for damerne, at komme ud og møde de kvinder, vi laver bladet til.

Vi glæder vi os til igen at være sammen i kvindeløbets fællesskab og dele både løbe- og gå-glæden med hinanden,” siger Rikke Dal Støttrup, chefredaktør hos ALT for damerne.

Alle kan være med

Der er distancer for alle niveauer til løbet. Er du løber, kan du vælge at løbe 5 eller 10 km, og er løb ikke noget for dig, så kan du faktisk også vælge at finde de gode gå-sko frem og gå enten 5 eller 10 km.

Med andre ord: Alle kan være med til denne hyggelige dag!

Før du skal løbe eller gå, kan du glæde dig til en sjov og energifuld opvarmning med Jan Svensson, stifter af Powerhouse Cph.

Du kan tilmelde dig ALT for damerne Kvindeløb her.

Alt dette får du i goodiebagen

Når du tilmelder dig Premium-pakken til ALT for damernes Kvindeløb, får du, udover et startnummer til løbet, også årets løbe-T-shirt designet af Newline i 100% bæredygtigt materiale og en lækker goodiebag fyldt med skønne gaver og overraskelser fra årets sponsorer.

Det får du til Alt for Damernes kvindeløb:

  • Løbe T-shirt produceret og designet af Newline
  • Goodiebag med lækre snacks og produkter (værdi: minimum 500 kr.)
  • Opvarmning med Jan Svensson, stifter af Powerhouse Cph
  • Mulighed for køb af mad og drikke med sunde, økologiske alternativer
  • Spændende salgsboder med alle Alt for damernes samarbejdspartnere
  • Hygge, fællesskab og søstersind på pladsen

På løbspladsen kan du derudover glæde dig til særligt gode tilbud samt konkurrencer, og der vil ligeledes være rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når de mange boder slår dørene op.

Venindetid, løb og goodiebags: Deltag i populært kvindeløb i Aarhus

Dyrk yoga på stævnepladsen

Traditionen tro kan du igen i år glæde dig til at dyrke yoga i den fri natur.

I år har ALT for damerne udvidet deres yoga-koncept, så det nu er én times yoga efterfulgt af lækker, grøn morgenmad fra Lagkagehuset – og så får du selvfølgelig også en helt særlig yoga-goodiebag.

“Når vi dyrker yoga, bliver kroppen mere smidig, vi skaber kontakt til vores åndedræt, og vi bliver også mere mentalt til stede.

Kombinationen af både fysisk og mental velvære er lige i kvindeløbets ånd, og vi glæder os til at tage yogamåtterne frem med jer,” siger Kristine Marie Rost, som er en af Danmarks bedste Yin yoga specialister.

Hvad: ALT for damerne Kvindeløb
Hvor: Mindeparken (den sydlige del)
Hvornår: Søndag den 18. juni

Kristine vil guide både nybegyndere og de mere garvede yoga-udøvere igennem øvelserne. Du kan både deltage i Yoga-eventet udenom løbet eller tilkøbe yoga til din kvindeløbsbillet.

Tilmeld dig Yin yoga i det fri lige her.

Del artikel

Andre læser også