Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få Danmarks bedste internet: Altibox kommer til Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Søren Harding - Adm. direktør Altibox Danmark og Michael Jakobsen - Adm. direktør Vios
Foto: Søren Harding - Adm. direktør Altibox Danmark og Michael Jakobsen - Adm. direktør Vios

Der findes næsten ikke noget værre end langsomt internet.

Det bliver heldigvis fortid for 80.000 aarhusianske husstande, da Vios A/S netop har indgået en aftale med Altibox om at levere internet via Vios’ netværk i hele Aarhus.

Aftalen omfatter alle adresser, uanset om man bor i en boligforening, rækkehus eller villa.

Du kan altid tjekke på altibox.dk, om din adresse er blandt de heldige.

Danmarks bedste internet for 2. år i træk

Altibox har primært været kendt og brugt i det vestjyske, hvor kunderne har nydt godt af deres produkter og service i de sidste 15 år.

Men efterhånden som flere netejere åbner deres netværk for andre udbydere, kan Altibox nu levere til over 1 million danske husstande.

Med den nye aftale med Vios øges dette til 1.1 millioner husstande

“Altibox har altid prioriteret rimelige priser, gode og stabile produkter samt en premium kundeservice, hvor medarbejderne gør alt for at sikre høj kundetilfredshed.

Dette har resulteret i, at Altibox er blevet kåret til at have Danmarks bedste internet for andet år i træk og samtidig være landets bedste internetselskab med Danmarks mest tilfredse kunder.

Denne premium oplevelse vil nu også komme aarhusianerne til gode.

En af årsagerne til, at aftalen mellem Vios og Altibox blev mulig, er netop, at Altibox’ værdier stemmer overens med, hvad Vios ønsker at stå for,” siger CEO, Søren Harding.

Aarhusianerne kan altså se frem til hurtige og stabile internetforbindelser, premium tv-pakker med streamingtjenester og en inkluderet tv-og medieboks, samt mulighed for både mobil- og fastnettelefoni.

Derudover vil de få glæde af den fremragende kundeservice, som medarbejderne i Skanderborg hver dag yder kunderne i hele landet.

Altibox vil have deres produkter udstillet i Vios’ butik på Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og se, hvad de har at tilbyde.

Du kan læse mere om Altibox her.

Del artikel

Andre læser også