Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få billetter tilbage: Se Anders Matthesens nye show i Aarhus

Af Freja Dumont

Anders Matthesen er tilbage og klar med spritny stand-up, som vi kender det bedst: Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.

Turnéen har fået titlen: JOKES – fra en hvid, straight mand, der kan opleves i Musikhuset Aarhus fire gange i løbet af foråret.

Begge shows fredag d. 28. april er udsolgt, og det samme er det sene show fredag d. 26. maj.

Til gengæld er der stadig få billetter til showet 26. maj kl. 18.00 – de kan købes lige her

Ren stand-up fra øverste hylde

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle og hans groteske og underfundige observationer af det, vi alle sammen kender, græmmes og undres over.

Emnerne er vidunderligt blandede, og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Hvad: Jokes fra en straight hvid mand 
Hvor: Musikhuset Aarhus
Hvornår: Fredag den 26. maj kl. 18

“Jeg tror, vi alle sammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og optræde og møde mit elskede livepublikum.

Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde.

Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up… så det eneste jeg har med er mikrofonen, mig selv… og jokes – masser af jokes,” lyder det fra Anders Matthesen.

Gør jer klar. Det bliver optur!

Del artikel

Andre læser også