Aarhusiansk kok i finalen: Andreas Schou Hougaard fra Restaurant Gäst er med i Årets Kok 2020
Sådan! I søndags kæmpede Restaurant Gästs unge stjernekok Andreas sig i finalen i den prestigefyldte konkurrence om at blive årets danske kok. Det er godt gået, og vi er spændt på at følge den unge aarhusianer.
Kokkene dystede om at lave en hovedret med torsk, østers og te. Dommerne var så imponerede, at Andreas røg direkte i finalen til marts næste år. Andreas skal i aktion på Foodexpo d. 22. marts 2020.
Kokkefinalister:
Bjarke Jeppesen – Hotel Hesselet
Andreas Schou Hougaard – Restaurant Gäst og Scandic The Mayor
Michael Nørtoft – Restaurant Ti Trin Ned
Tore Peter Weile – Sukaiba
Jakob Lyngsø – Bistro Boheme
Tommy Jespersen – Falsled Kro
Magnus Carlsen – Restaurant Alchemist
Marc Foged Stockmarr – God Smag
Nicklas Skov – Dragsholm Slot
Jens Vincent – Restaurant Tree Top
Tjenerfinalister:
Kristine Slott Olsen – Restaurant Formel B
Mathias Breinholt – Hotel og Restaurant Fru Larsen
Dennis Blok – Sortebro Kro
Kim Thygesen
Emma Hjort – Dragsholm Slot