Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse af Bluefin Sushi: Vi skal jo lige igang, og ja, ting tager tid – sådan er det! 

Af Jan L. Pedersen

Det er ikke hver dag, at vi oplever sushiris, som ikke har fået nok. Det skete forleden, da vi bestilte en omgang sushi. Det var en stor omgang sushi som takeaway fra Bluefin Sushi Aarhus. Bluefin Sushi ligger i Borggade 4, og her er der en stor og nyindrettet restaurant, som også laver takeaway.

 

Sushi er genial som takeaway

Vi bestilte to menuer. Der var rigeligt mad til tre personer, selvom vi kun var to, der skulle teste det. Vi valgte to menuer. Den ene var en “Single Upgrade” menu med 18 stykker til 199 kroner. Det var hovedsageligt uramaki,  fire stykke med creamy laks, fire stykker med lime laks og otte sparkling ebi. Udover det var der to sticks; en kylling med teriyaki og en med laks med teriyaki. 

Anmeldelse af Bluefin Sushi: Vi skal jo lige igang, og ja, ting tager tid - sådan er det! 

Næste valg var “Best Value” menu til to personer og med 32 stykker til en pris på 299 kroner. Her var der otte af følgende; uramaki california, crunchy ebi og creamy laks plus otte stykke hosomaki med spicy tun.

Anmeldelse af Bluefin Sushi: Vi skal jo lige igang, og ja, ting tager tid - sådan er det! 

Det visuelle var i orden. Der var ikke rod i anretningen. 1-0 til Bluefin. Den var præsentabel og indbydende. At der ikke var nigiri, var vores egen skyld. Vi bestilte bare af deres menuer. Men det gør ikke oplevelsen med det, vi fik bedre, at vi ikke bestilte noget andet end, det vi gjorde. 

Anmeldelse af Bluefin Sushi: Vi skal jo lige igang, og ja, ting tager tid - sådan er det! 

Fisken var frisk, og den smagte godt. Flere af stykkerne faldt igennem, fordi risene ikke havde fået nok. De var hårde, hvilket i sushiverdenen er tæt på en katastrofe. Dog skal det siges, at der ikke var tale om hele leveringen, men kun dele af den. Vi var ikke i tvivl, når vi fik et riskorn der var hård mellem tænderne. Det er klart at hårde ris i et stykke sushi er no go. Ud over det, var det en ensformighed vi så. Men vi havde jo selv bestilt den. Generelt manglede der smag i sushien. Mere salt i sushien havde gjort underværker.

Anmeldelse af Bluefin Sushi: Vi skal jo lige igang, og ja, ting tager tid - sådan er det! 

 

20 kroner i levering – god pris 

Jeg elsker,  når man kan få leveret sin mad. Det var i gennem Just Eat vi bestilte. Jeg ved ikke, hvem der kom med maden, men den kom fem minutter før aftalt tidspunkt. Det er i orden. Prisen for levering var kun 20 kroner, hvilket var i den helt lave ende. Det kan ikke betale sig at hente selv til den pris. 

 

Vores regning

Vores retning løb op i 518 kroner plus et håndteringsgebyr på 1,34 kroner. Der var rigeligt mad til tre personer, hvilket gør at prisen per person ender på cirka 173 kroner, hvilket må sige at være en god pris på sushi – hvis den ellers var perfekt, hvilket man selvfølgelig må forvente.

 

Vurdering

Vi var ikke oppe at ringe. Langt fra. Desværre. Maden var ikke i den dyre ende, men heller ikke et slagtilbud. Lad os håbe, at det med risene, som ikke helt havde fået nok, var en smutter. Det er jeg ret sikker på det var! Vi kan alle lave fejl. Fair nok, det sker. Det var relativt få stykker trods alt, hvor risene var hårde, men vi betalte jo fuld pris, og ris i sushi er så elementær og vigtig. Det må ikke kikse. Den skal sidde i skabet, og det gjorde den ikke her. Langt fra. Det skal tælle ned, selvom man med rette kan undre sig over en sushirestaurant ikke kan tilberede perfekte ris. 

 

Bluefin er en relativ ny spiller på banen, og de skal have en chance til, og det skal de nok få. Men vores første oplevelse var ikke helt, som vi håbede. Anmeldelser er subjektive, og det var min og min makkers oplevelse af takeaway fra Bluefin Sushi.

 

Bluefin Sushi Aarhus

Borggade 4
8000 Aarhus C 
Website: 

 

Del artikel

Andre læser også