Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse af Café Römer

Af Jan L. Pedersen

Café Römer en lørdag over middag er for dem der elsker  at være samme med mange mennesker, og midt i byens puls. Caféen ligger i byens hjerte ved Aarhus Å og har ligget der længe. Lokalerne er moderne og stilrene indrettet, man fristes til at sige rigtig caféagtig.

Det gode ved Rômer er, der er mange indendørs siddepladser, men også en del udenfor ned til åen. Indtil sidst på eftermiddagen kan solen nydes udenfor, hvilket gør Römer attraktiv når solen er fremme. Denne lørdag var der solskin, men der blæste en del, så vi valgte at sidde inde. Stedet er gearet til der er mange gæster. Bordene står ikke for tætte så der kan snakkes i fred og ro. Vi venter små ti minutter på en tjener, hvilket ikke er så galt på det tidspunkt. Selvom der var mange mennesker var der en god luft og stemning i lokalet.

Maden

Vi var ikke så sultne, men kunne ikke så for fristelsen til en lille anmeldelse af stedet da vi så hvor mange mennesker der var der. Vi har flere gange spist brunch på Römer, som også en anbefaling værdig. Menukortet har en god størrelse. Der er virkelig noget at vælge imellem. Dette gør at alle stort set kan få deres ønsker opfyldt.Cafékortet er varieret, med en del nye retter. Vi spiste en pariserbøf med spejlæg til og en Römerburger med kylling og bacon og tilhørende fritter til. Römersalat med Bornholmsk unghane, bacon, græsk feta, tomat, rødløg, croutons, salat, persillepesto fik vi også. Salaten er klart en af de bedre salater vi har smagt. Det gode ved den er den egner sig til det mandlige køn(læs: godt med kød og tilbehør i).

Anmeldelse af Café Römer

Pariserbøffen var ikke ret stor, men den smagte til gengæld  godt. Römer serveres pariserbøffen med et spejlæg, i stedet for rå æggeblomme. Burgeren var krydret og oksekødet smagsfuldt. Så de tre retter vi fik den dag var alle velsmagende til en okay pris.

Anmeldelse af Café Römer

Drikkevarer

Det mest negative vi kan sige om drikkevarerne på Café Römer, er prisen. Vi er enige om at priserne på drikkevarer langs åen er høje, og også for høje. Kvaliteten fejler heldigvis ikke noget. Vi valgte at drikke øl og fandt en Hoegarden og en Brown Ale fra Carlsberg plus lidt vand med brus i. En stor Hoegarden på 0,6 liter koster 60 kr. Vi har flere gange få vin på Römer, og deres vin kort er okay, dog uden at være prangende. Priserne på vin er gangske fornuftige. Det gode ved vinkort er at der en stor del af vinene der kan købes på glas.

Betjeningen

Som så mange andre steder ved åen er personalet ret ung. Det gør heller ikke noget hvis de er opmærksom og sætter sig ind i menukortet. Men det er ikke altid tilfældet på Café Römer, desværre. Så det eneste kritikpunkt er, at personalet ikke er opmærksomme og serviceminded. Så vi håber denne lille kritik bliver læst af folkene på Café Römer. Det er ikke det store problem, men blot en smule irriterende at personalet ikke er topmotiveret.

Vi har samlet lidt op på vores besøg på Café Römer;

  • Er der udeservering? Ja
  • Var der rart at være? Ja
  • Var der et varieret menukort? Ja
  • Var maden god? Ja
  • Havde maden den rigtige temperatur? Ja
  • Er betjeningen i top? Nej, der håber vi på en forbedring til næste besøg.
  • Var priser Okay? Ja, på nær drikkevarerne som er i den dyre ende.
  • Gider man komme der igen? Ja, helt sikkert
RÖMER Brunch & Bistro
Åboulevarden 50
DK 8000 Aarhus C
T +45 86 12 03 30
ÅBNINGSTIDER
mandag – torsdag kl. 10.00 – 24.00
fredag – lørdag kl. 10.00 – 02.00
søndag kl. 10.00 – 17.00
 
Køkkenet:
mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00
søndag kl. 10.00 – 16.00
 

Del artikel

Andre læser også