ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Asia Restaurant – Stort udvalg og et festfyrværkeri af farver

Af Freja Dumont

Asia Restaurant åbnede i september måned i år. 250 pladser er der i den store restaurant, der lyser op på Viby torv. Der var godt med mennesker denne mandag aften, hvor vi var forbi.

Asia Restaurant i Viby

Et festfyrværkeri af farver

Vi blev venligt modtaget ved indgangen og blev overvældet af lys og farver i restauranten. Straks blev vi henvist til et bord. Et stort solidt bord med komfortable stole. Der var meget roligt på restauranten. Ingen musik kun vand, der rislede fra de store akvarier og folks snakken. Det er buffeten, folk kommer efter. Den bestilte vi også sammen med to asiatiske øl. En kinesisk Tsingtao til 39 kroner og en thailandsk Singha til 42 kroner.

 Farvet lys på Asia Restaurant i Viby

Stort udvalg i buffeten

Buffeten er delt op i flere afdelinger og bliver hele tiden fyldt op. Suppe, kinesisk buffet, Mongolian Barbecue, japansk sushi og salatbar. Ja, der er meget at vælge mellem.

Sushibaren på Asia Restaurant i Viby-2

Vi startede med en omgang sushi. Et pænt udvalg. Den var med sprøde grøntsager og frisklavet. Risene var en anelse klistrede, men der var god smag. Til sushien var der wasabi og hjemmelavet soya.

Lidt blandet på Asia Restaurant i Viby

Den kinesiske buffet

I den kinesiske buffet er der et område med alverdens friturestegte madvarer. Her kan nævnes kinarejer, kylling, krabbekød, blæksprutter og mini forårsruller. Dertil var tre forskellige saucer.

Lidt mere fra buffeten på Asia Restaurant i Viby

Blæksprutteringene, rejerne og kyllingerne var seje og tørre og smagte stort set ikke af noget. Saucerne kunne godt bruge et ekstra pift.

Buffet på Asia Restaurant i Viby

De små forårsruller var sprøde og sammen med soyaen bedst i fritureafdelingen.

Lidt buffet på Restaurant i Viby

Den anden del af den kinesiske buffet var med forskellige varme retter. Dertil var der stegte ris og nudler med lidt grøntsager til buffeten. Vi prøvede retten med oksekød, grøntsager og chilisauce samt oksekød i barbecue sauce med grøntsager. Kødet var desværre sejt, men grøntsagerne fint sprøde.

Buffet på Asia Restaurant i Viby

Barbecue saucen var kedelig, mens chilisaucen gav god smag og bid i retten. Vi tog også en omgang med rejer i sur sød chili sauce. Den var god stærk, og hvis man gider fedte med pillearbejdet, så er den værd at prøve, da rejerne er sprøde og velsmagende.

Endnu mere mad på Asia Restaurant i Viby

Hovedretterne var generelt ikke for varme.

 

Mongolian Barbecue

Det er altid dejligt selv at vælge, hvad man vil have på tallerkenen. Det er jo konceptet her ved Mongolian Barbecue. Af kød var der fire slags at vælge mellem. Lam, svin, kylling og okse. Af grøntsager kunne der have været et større udvalg. Vi prøvede svinekød med forskellige grøntsager med ingefærsauce og lam med nudler og grøntsager. Her blev hvidløgssaucen anbefalet. Der er seks forskellige saucer at vælge imellem. Et fint udvalg, og du får tilmed selv lov til at dosere. Derefter afleveres tallerkenen ved disken, hvor en asiatisk kok står klar til at tilberede maden.

Lidt varrmt fra buffeten på Asia Restaurant i Viby

En rygende varm ret kom tilbage. Her var kødet mørt, og grøntsager sad lige i skabet. Dette var aftenens vinder.

Endnu mere mad på Asia Restaurant i Viby

Salatbar og dessert

Salatbaren var der ikke gjort så meget ud af. Den var dog frisk og med flere toppings som nødder og feta, samt med flere dressingerne at vælge mellem.

Salat fra buffeten på Asia Restaurant i Viby

Til dessert kan der vælges frugt eller i anledning af julen risalamande med kirsebærsauce.

Dessert Restaurant i Viby

Der er kaffe, kakao og the med i prisen. Typisk automatkaffe, men der var et fint udvalg.

 

Selvafrydning

Ved bordene er der ikke meget service. Vi så flere, der selv tog deres tallerkener og skrabte den overskydende mad ned i nogle ikke særlig appetitlige spande. Vi stillede vores brugte tallerkener for enden af bordet, og efter noget tid blev de fjernet. Betjeningen var venlig, hjælpsom og tog sig tid til gæsterne.   

Barbecue og Sushi på Asia Restaurant i Viby

Prisen

Mandag til torsdag koster buffeten 128 kroner. Fredag, lørdag, søndag og helligdage koster buffeten 148 kroner. For børn mellem 2-11 år er der halv pris.  Vi var to personer og blev godt mætte for 337 kroner. Det må siges at være i den billige ende af skalaen. Vi fik buffet samt øl og kaffe.

Farvet lys på Asia Restaurant i Viby

Vurdering

Asia Restaurant er et familievenligt sted. Det er populært, og booking af bord kan være nødvendigt i weekenden. Restauranten er holdt i autentisk asiatisk stil, og der er hyggeligt og roligt. Det skal dog siges, at der jo er en livlig trafik fra bordene til buffeten og også stor udskiftning blandt gæsterne, der hurtigt bliver færdige med at spise og skal videre. I buffeten er der mange valgmuligheder. Måske for mange. Desværre mangler der smag i flere af retterne, og de varme retter bør ikke være lunkne. Der var ikke noget nytænkende og overraskende over aftenens restaurantbesøg, men vi var bestemt mætte, da vi forlod restauranten.

Vi vil anbefale sushien, de stærke retter i den kinesiske buffet og Mongolian Barbecue. Det er godt og prisen værd.

 

Asia Restaurant

Viby RIngvej 4
8260 Viby
Telefon: 87 47 55 55
Mail: aarhus@asia-restaurant.dk
Website

 

Åbningstider
Alle dage kl. 11.30 – 22.00
Køkkenet lukker kl. 21.30

Taylor_930_180 (1)

Del artikel

Andre læser også