ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway fra Rodizio overrasker – men hvorfor?

Af Line Ingwar Karlsen

Så skete det. Restauranten på Clemens Bro præsterede endelig noget ganske udmærket takeaway. Lokalerne har i de sidste år haft en omtumlet tilværelse. Mange har prøvet lykken der, men indtil nu, uden held. Vi har kun spist hos Rodizio en gang. Der blev vi ikke positivt overrasket. Det var på det jævne eller derunder. Men de fik en chance til. Denne gang med deres takeaway, som bygger på forskellige miniburgere. Fint og anderledes. Vi var generelt tilfredse, på nær de vandede tomater uden smag og burgernes temperatur ved leveringen. Prisen var okay. Tre miniburgere til 99 kroner, men du kan købe en til 29 kroner. Så tjek lige grundigt, hvad du bestiller.

Cool indpakning fra Rodizio på Clemens Bro

Der manglede en enkelt

Ved ankomsten manglede der en burger med bøf og bløde løg. Ikke god stil at glemme mad. Logistikken skal der være styr på. Heldigvis havde vi bestilt rigeligt. Så det gik. Men der skal være 100% styr på bestillingerne. Indpakningen var cool. God stil vil jeg sige.

Styr på indpakningen - Rodizio på Clemens Bro

Vi startede med crispy torsk med urtecreme. Spændende med torsk i en burger. Der var god smag i fisken. Paneringen her var i orden. Sprød og ude oliesmag. Den med kylling og bacon var ganske god. Et rent stykke kyllingebryst. Grillet. Smagen var generelt lidt for svag. Kødet var okay saftigt, selv om det nok ikke var verdens bedste kylling, der var i burgeren.

Miniburgere fra Rodizio på Clemens Bro

Den med bøf overraskede en smule. Bøffen var saftig og rosa indeni. God stil. Dog var den ikke varm, lidt øv. For meget mayo uden smag trak ned. Lidt mere omhyggelighed ville ikke gøre noget. Cheeseburgeren havde et tykt lag ost. Der var for lidt bacon i den og en for mild ost. Fedt nok, at kødet ikke var gennemstegt. Det gjorde den saftig og rosa. De kompenserede for den knap så gode bacon.

Flere miniburgere fra Rodizio på Clemens Bro

Undlad crispy chicken med mango og chili salsa. Den var intetsigende. Crispy var den så heller ikke. Måske var det transporttiden. Jeg ved det ikke, men den var for blød både udenpå og indeni.

Størrelsen på en miniburger fra Rodizio på Clemens Bro

Pulled lam med hvidløgscreme var klasse, mørt og smagfuldt kød. Hvidløgscremen var både med hvidløg og god smag. Bollen her var sprød i skorpen. Tak for det. Lammeburgeren var i det hele taget helt perfekt.

Fritter fra Rodizio på Clemens Bro

Fritterne var bløde, desværre – også for bløde. Men ellers havde de meget god smag. Men fritter uden sprødhed dur bare ikke, og de er bedst brandvarme. Vi bestilte en salat ved siden af. Den var fin og frisk.

Salat fra Rodizio

Danmark er ikke et tomatland i marts måned

Tomaterne smagte stort set ikke af noget. Jeg fatter ikke, man bruger de kønsløse tomater uden smag i mad. Det er jo bare vand. Drop det, hvis man ikke kan finde en solmoden tomat med smag i. Måske kunne man blende den og proppe den i en grøntsagsjuice i stedet for en burger.

Det er en god ide med miniburgere. Mere i den stil. Gerne flere hjemmelavede varianter. Med miniburgere har vi mulighed for at smage lidt forskelligt, inden mætheden rammer og ikke kun sidde med en enkelt burger. Ros for det anderledes koncept. Det skal bare finpudses, og så skal maden være mere varm ved leveringen. Men det er ikke sidste gang, vi skal have miniburgere på Rodizio, men næste gang bliver det nok direkte fra grillen. Leveringen kom snart 25 minutter før tid, hvilket var i orden. Sjovt nok var maden kold. Det plejer at være omvendt. Leveringen blev foretaget af Just Eat.

Styr på indpakningen - Rodizio på Clemens Bro

Prisen

Tre valgfrie burgere med fritter til koster 99 kroner. Det er en fair pris, hvis maden ellers er varm. På to do listen bør stå at få løst opgaven med at få varmt takeaway leveret. Hvor svært kan det være? Vi forlystede os for 359 kroner inklusiv levering. Den var 49 kroner. Fair pris i vores bog.

 

Vores vurdering

Tanken omkring miniburgere er god og dejligt med nytænkning til takeaway. Der skal dog strammes lidt op omkring indholdet i burgerne. Bollerne var generelt gode. Der var gods i dem. Grunden til, et par stykker var bløde, var transporttiden. Jeg er ikke i tvivl om, de ville være bedre, hvis vi fik dem direkte fra ovnen. Men det må man lære at leve med, hvis man vil have burgere som takeaway. Alt i alt en anbefaling, hvis du ikke vil spise ude men have maden leveret.

 

 

Rodizio Brazilian Grill & Seafood Buffet Restaurant 

Skt. Clemens Torv 18

8000 Aarhus C

Telefon: + 45 86 18 89 88

Hjemmeside

Del artikel