ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse: “Time of My Life” på Hermans 80´ernes hits med svingende kvalitet

Af Freja Dumont

Søndag eftermiddag var det muligt at synge og danse med, da 80´er musikken blev hyldet i Teaterkoncerten “Time of My Life” på Hermans i Tivoli Friheden. Et velspillende band, stod i baggrunden af de fem sangere, der med varierende kvalitet sang det ene 80´er hit efter det andet. Men det var skønt at høre de gamle numre igen.

 

Anmeldelse: “Time of My Life” på Hermans 80´ernes hits med svingende kvalitet

 

De medvirkende sangere var vinderen af Melodi Grand Prix 2018 Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke, der blev nummer 2 i Stjerne for en aften, Jacob Prüser, der spillede med i SEEBACK The musical samt Rikke Lillevang og Lucas Hoang.

 

Stor sangstemme

Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke dominerede sangmæssigt. Deres stemmer fyldte salen med kraftfuldhed og elegance. Specielt Lene Nørrelykke gjorde indtryk. Hendes store klang og power sad lige i skabet og gav gåsehud. I “Let´s Dance” ramte hun spot-on, og i “The Power Of Love” udfoldede hun hele paletten af toner, og med naturlig vibration fyldte hun hele salen.

 

Fyldte scenen ud

Jonas Rasmussens toneregister er eminent. I de høje toner ramte han rent hver gang, og den gik lige ind. Han styrede scenen, og der var markant forskel på, når han sang, og når nogle af de øvrige havde soloer.

 

Tæt på originalen

Jacob Prüser var klart bedst i sine soloer. Han kom tæt på Freddie Mercurys stemme i “Show Must Go On” og Totos “Africa”. De flerstemmige sange bød generelt på flotte harmonier og de fem sangers stemmer klingede godt sammen.

 

80´er moves

Flere af sangene var med ægte 80´er koreografier. Det fremkaldte grin i salen, da de tre mænd dansede til Wham og George Michaels “Freedom” og “Faith”. Scenografien var der ikke gjort det store ud af. Enkle rekvisitter og tøjskift var virkemidlerne. Opmærksomheden var på sangene, hvilket gav god mening.  

 

Hit på hit

Der er jo mange hits at vælge mellem fra dette årti. Denne eftermiddag hørte vi bl.a. “With Or Without You” af U2, “Every Breath You Take” af Police, “Don´t Let The Sun Go Down On Me” af Elton John og “The Time Of My Life” fra Dirty Dancing samt de danske “Den jeg elsker!” og Vågner i natten”. Et varieret og velvalgt udvalg af store hits.

 

Vurdering

Det var mere koncert end teater. Det gjorde ikke noget, men overgangene fra et nummer til et andet var noget tynde i det. De medvirkende henvendte sig af og til publikum, og fik da også publikum i salen op at danse og synge med. Men der var ikke den store connection. Det på trods var det en dejlig eftermiddag ned af 80´ernes memory lane. Vi var underholdt. Musikerne gjorde det godt. Det sammen med nogle af sangerne. Men teaterkoncerten manglede dybde, energi og nogle af sangene kvalitet. Ærgerligt! Det udløser fire stjerner.

 

Anmeldelse: “Time of My Life” på Hermans 80´ernes hits med svingende kvalitet

 

Del artikel