Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Wild Life Burgeren – årets nye navn på NorthSide

Af Jan L. Pedersen

Så lykkes det, endelig, at lave en anstændig og perfekt burger på en festival. Respekt. Og det var ikke engang en af de store håndholdte burgerbutikker, som løb med den sejr. Det var Martin Lemvig og Allan Poulsen fra Det Gamle Mejeri. Ikke nok med burgeren tog os med storm, så var deres fritter intet mindre end suveræne. En burger med fritter koster 100 kroner. Det er lidt mere end kollegerne på NorthSide, men når du har smagt den, så forstår du også, hvorfor den kostede en sjat mere.

Wild Life burgeren er en klar favorit

Enkelt og “selvfølgelig”hjemmelavet

En bolle med tyngde og bid i. En saftig stor bøf, en tomat, masser af friske krydderurter, rødløg, syltede agurker, lidt salat og en ost som gav fedme til burgerne. Tyk og smuk bøf uden så meget snak. Både dressingen og mayoen var rørt med og på ramsløg. Spitze. Det var en overraskelse, som i den grad smagte godt. Måske lidt mere spark i dressingen, ville løfte den endnu mere. Burgeren var brandvarm, som den bør og skal være. For filan, hvor smagte den godt. Det vidner kun og en ting, og det er, man kan komme langt med omhyggelighed og præcision.

Wild Life burgeren er ufattelig enkel lavet

Bedste fritter nogensinde

Fritterne var tykke, sprøde udenpå. Indeni bløde som de skal. Smuk konsistens. De var brandvarme. Selvom det er burgeren Wild Life, boden har slået sig op på, så skal det ikke undre mig, hvis de også løber med førstepladsen for festivalens bedste fritter. Det var ren opvisning, og jeg har aldrig før fået en så god pomfrit på en nedslidt græsmark. Ubetinget.

Fritter til en Wild Life burger

Umulig at komme uden om

Som antaget og håbet på, så tæsker Wild Life Burgeren det, vi har set indtil nu. Fritterne er verdensklasse og indtil nu festivalens bedste. Brødet har også slået alt – indtil nu. Ingen tvivl, det er vores favoritburger på NorthSide. Betjeningen var også både flinke, smilende og kunne rykke noget over disken. Den største anbefaling herfra til Wild Life Burgeren.

Wild Life burger på vej op til grøn scene

Del artikel

Andre læser også