Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt særlig oplevelse: Anne Linnet synger foråret ind i Aarhus

Af Nathalia Hentze Nielsen
PR-foto
PR-foto

En af Danmarks mest betydningsfulde sangskrivere tager endnu en gang på turné og giver stemningsfulde koncerter landet over.

Torsdag d. 4. maj synger Anne Linnet foråret ind i Aarhus.

Her kan publikum se frem til at opleve Anne Linnet i en intim opsætning i trio-format, når hun tager sine nye såvel som kendte sange fra sit store bagkatalog med rundt i landet og besøger i alt 18 spillesteder.

Det bliver en helt særlig oplevelse, og selvom der stadig er et par måneder til, så kan du allerede sikre dig billetter nu.

Sange til livet

Det lyder skørt, når man siger det i dag, men i en lang, lang årrække lå den nu yderst velkendte og elskede Anne Linnet-sang ’Forårsdag’ i en skrivebordsskuffe og bare ventede. Ventede på at finde sit rette hjem.

Det samme gør sig gældende for de 50 ’SANGE TIL LIVET’, som Anne Linnet nu hiver frem efter årtier i sin sangskuffe.

”På et tidspunkt gik det op for mig, at der var nogle sange, der igen lå i den skuffe. Nu sender jeg dem ud i verden, de 50 små børn er blevet voksne og skal ud i livet og klare sig selv”, siger Anne Linnet.

Alle sangene står rene og udelukkende akkompagneret af pianist Jesper Bo Hansen, som Anne Linnet har spillet med i mange år. Det giver plads til, at teksterne og deres budskaber kan stå klart frem.

”Teksterne har ikke store produktioner, det er ordene, melodier og harmonierne, der har været vigtigst for mig med de her sange, og jeg er ikke spor bange for langsomme sange.

Og så har jeg altid syntes, det var godt at høre andre versioner af mine sange, så jeg håber, at andre kunstnere vil kunne finde inspiration i ’SANGE TIL LIVET’ og evt. lave deres egne versioner af mine sange, så de udvikler sig hen over et forhåbentlig langt liv,” siger Anne Linnet om de 50 forskellige sange på ’SANGE TIL LIVET’.

Billetsalget er netop startet lige her

Del artikel

Andre læser også