Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt skønhedsunivers i Aarhus: Spar 15% på alle behandlinger

Af Freja Dumont

Der er vådt, gråt og kedeligt udenfor. Dét kalder på lidt ekstra selvforkælelse, hvis du spørger os. Bare en time eller to, hvor du ikke skal tænke på andet end dig selv og din velvære.

Lyder det fristende?

I Viby er der netop åbnet en ny skønheds- og hudplejeklinik, Aros Beauty, hvor du kan få lavet alt lige fra vipper og bryn til negle, voks- og ansigtsbehandlinger.

Når du træder ind hos Aros Beauty bliver du budt velkommen i et lækkert varmt lokale, hvor hygge, ro og forkælelse er i højsædet.

Det er 27-årige Helena Kjærgaard der er stifter og ejer af klinikken, som åbnede tilbage i oktober.

“Jeg har åbnet Aros Beauty, fordi jeg lige siden jeg blev uddannet, har haft en kæmpestor drøm om at gå selvstændig med det fag, jeg brænder allermest for.

For mig betyder det alt at yde en rigtig god service, være smilende og glad og at give en oplevelse, der bliver nydt,” siger Helena.

Vi lagde vejen forbi klinikken på Skanderborgvej 190 for at møde Helena og få en ansigtsbehandling i de afslappende omgivelser.

KONKURRENCE

Deltag i konkurrencen på vores Facebook og vær med i lodtrækningen om 2x FIRE & ICE-behandlinger til en værdi af 1.598 kr.

Vi trækker den heldige vinder onsdag d. 25. januar 2023 og annoncerer vedkommende på Facebook.

Nyt skønhedsunivers i Aarhus: Spar 15% på alle behandlinger

Glød, glans og afslappet sjæl

Helena er erhvervsuddannet kosmetiker fra Syddansk Erhvervsskole og har 8 års erfaring inden for beauty-verdenen.

I mødet med Helena fornemmer man hurtigt, at hun er yderst kompetent og brænder for sit fag.

Det gør, at man som kunde i den grad føler sig tryg og i fokus.

Hos Aros Beauty får du skræddersyet din ansigtsbehandling, så den passer lige præcis til dig og dine behov.

“Vores hud er ikke ens, og jeg har derfor nøje udvalgt to kvalitetsrige og lækre produktserier fra hhv. Phytomer og IS Clinical.

På den måde kan jeg bedst guide mine kunder til den helt rigtige behandling samt hudplejerutine.

Det er både for mine kunders skyld, men også for min egen, så jeg arbejder med noget, der sikrer et godt og lækkert resultat hver gang,” siger Helena.

Nyt skønhedsunivers i Aarhus: Spar 15% på alle behandlinger

Vores hud er ikke fan af vinter, frost og kulde, og vi blev derfor anbefalet at prøve ‘Fire and Ice’-ansigtsbehandlingen, der har til formål at friske huden op og efterlade den med glød og glans.

Noget som må siges at lyde meget tiltaltende her i januar, hvor ens hudtone godt kan gå i ét med gråvejret udenfor.

Først lagde Helena “Fire”-masken, som eksfolierer huden med frugtsyre. Det stak en smule, men på den gode måde, så man virkelig kunne mærke, at det virkede.

Helena var dygtig til hele tiden at forklare, hvor i processen, vi var, og det gjorde, at man følte sig tryg under hele behandlingen.

Efter frugtsyreeksfolieringen fik vi lagt en dejlig afslappende ansigtsmassage og afslutningsvis “Ice”-masken, som fugter og beroliger huden efterfulgt af cremer, der var tilpasset netop vores hud.

Man føler sig vitterligt som et nyt menneske, efter en tur i stolen hos Helena, og alle burde prioritere den form for selvforkælelse engang i mellem.

Vi kan i hvertfald anbefale at lægge vejen forbi Aros Beauty, hvor du fra i dag den 19. januar til og med den 19. februar sparer 15% på alle behandlinger, når du bestiller lige her.

Alt du skal gøre er at skrive MigogAarhus i bookingkommentaren, når du booker din ansigtsbehandling.

Hvad: Aros Beauty
Hvor: Skanderborgvej 190, 8260 Viby J

Aros Beauty har desuden gratis p-plads lige foran døren, så du hurtigt, nemt og billigt kan komme til din ønskede behandling uden ekstra omkostninger.

Er du med bus, går busserne også direkte til klinikken. Du skal blot gå 50 meter, ned ad et par trapper og derefter ligger klinikken på din højre hånd ved parterre.

Konkurrence

Deltag i konkurrencen på vores Facebook og vær med i lodtrækningen om 2x FIRE & ICE-behandlinger til en værdi af 1.598 kr.

Vi trækker den heldige vinder onsdag d. 25. januar 2023 og annoncerer vedkommende på Facebook.

Del artikel

Andre læser også