ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Arranger en hyggelig og nostalgisk filmaften

Af Annoncør

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der ikke bruger tid nok på de ting, som vi holder af. Vi har svært ved at finde den nødvendige tid, og derfor prioriterer vi fra og skærer ned for på den måde at finde de timer, som der mangler i hverdagen – ofte er det dog vores egen tid og den tid, som vi burde hygge os i der forsvinder, og på sigt kan det have fatale konsekvenser.

Annoncørbetalt indhold leveret af Blockbuster.dk

Og netop derfor er det vigtigt, at du til tider giver dig selv lov til at bruge en hel filmaften i nostalgiens tegn med nogle gode film.

Hvad er mere hjertevarmt?

Og hvad er så mere underholdende, mere hyggeligt og mere hjertevarmt end de mange film, som den kære, danske skuespiller Dirch Passer har medvirket i. Her er der for alvor tale om film, der er uforpligtende, og som man kan sætte sig godt ned i sofaen for at lade sig betage af.

Og selvom flere af os har set disse gamle, danske film flere gange, så bliver de ved med at være givende. Det er således film, der aldrig kommer til at gå af mode, og som vi altid vil blive ved at have et helt specielt forhold til.

Nyd en skøn aften

Hvis det er lige præcis en sådan aften med de gode klassikere med Dirch Passer, som du har behov for i din travle hverdag, så bør du tage et kig inden for hos Blockbuster. Her har du nemlig mulighed for at leje alle de film, som du måtte have lyst til, og det betyder, at du med sikkerhed kan finde film til mere end én filmaften.

Så hvad venter du på? Det er tid til, at du gør noget godt for dig selv, får slappet af og bare nydt din tilværelse.

Del artikel