Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Succesen fortsætter – A+ Siam Sushi åbner ny restaurant i Skolegade

Af Jan L. Pedersen

En af byens bedste sushi-takeaways udvider. Dog ikke på samme adresse. Nej, de åbner en restaurant i Skolegade. I de lokaler som før husede La Fiesta. Den er nu lukket, og der arbejdes på livet løs med ombygningen. Hvis alt går vel – så åbner restauranten først i februar. Det er lige om lidt, og da jeg talte med en af ejerne, sagde hun, at alt gik efter planen. Det har længe været en drøm med større lokaler, så da parret bag A+ Siam Sushi fik muligheden i Skolegade, var de ikke i tvivl. Placeringen er perfekt, og der mangler autentisk asiatisk mad i Aarhus C. Det bliver en pæn stor restaurant, som A+ Siam Sushi laver. Der bliver mellem 50 og 70 siddepladser.

 

Navnet er næsten det samme

Når man har en godt brand og navn, så er der ingen grund til at skifte det ud. Og alligevel. Navnet bliver A+ Siam Sushi Restaurant. Den eneste ændring er, at der er kommet restaurant på. Takeaway-forretningen på Nørreport 28 fortsætter som hidtil. Her vil du stadigvæk få det samme som nu. Der er ikke mange siddepladser, så hvis du vil sidde ned og spise, er det i Skolegade, det foregår.

 

Synergi og samarbejde

Alle, der kender A+ Siam Sushi, vil vide, at maden er god. Kvaliteten fejler ikke noget. Det samme med betjeningen. Serviceniveauet er højt, og du får altid et smil med på vejen. De kokke, der kommer til at være i den nye restaurant, har før været en del af holdet på A+ Siam Sushi. Så de kender kvaliteten og kravene til maden. Menukortet bliver ikke det samme. Dog vil en del retter gå igen. Men da den nye restaurant får mere plads, vil der også være flere muligheder.

 

Autentisk thaimad

Sushien er omdrejningspunktet. Men ikke kun. Der vil også være autentiske thai-retter på menukortet. Her er idéen at lave retter, som overrasker gæsterne. Det bliver ikke tilpasset den danske smag, som vi ofte ser. Nej, hellere en original end en dårlig kopi. Tak for det. Det er jo en restaurant, den nye i Skolegade. Men der vil også blive mulighed for at bestille og hente takeaway i Skolegade. Perfektionisme er et nøgleord for A+ Siam Sushi. Men der vil være mere luksus i den nye restaurant. Mottoet, at gæsterne skal have kvalitet for pengene, gælder stadigvæk. Dermed ikke sagt det bliver dyrt at spise der. Konceptet er, at alle skal have råd til god mad. Så prisniveauet vil stadigvæk ligge på nogenlunde samme niveau som forretningen i Nørregade.

 

A+ Siam Sushi Restaurant

Skolegade 27
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86 13 62 70
Website: 
Åbningstider:
Søndag – onsdag fra 16.00 – 22.00
Torsdag, fredag, lørdag fra 12.00 – til sent

 

Del artikel

Andre læser også