ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Asiatisk mad, kulørte drinks og karaoke: Hanzō er klar til at åbne i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Madklubben.
Foto: Madklubben.

Så er datoen sat! Fredag den 29. oktober slår Hanzō dørene op til en hyldest af det asiatiske køkken på stjerneplacering på Frederiksbjerg.

Det er de færreste, der ikke får rindende mundvand, når menuen byder på retter fra det asiatiske køkken. Med alt fra dampede dumplings over grillet yakitori til bugnende baos og rød karry, er der noget for alle.

Netop livretterne fra østen er grundstenen i fortællingen om den pan-asiatiske Madklubben-darling, Hanzō, der har taget København med storm, og nu er klar til Århusianerne i helt nye rammer, skabt i den gamle Arbejdernes Landsbank på Frederiksbjerg.

Asiatisk mad, kulørte drinks og karaoke: Hanzō er klar til at åbne i Aarhus
Foto: Madklubben.

Toiletter i bankbokse og stort karaokerum

Med ønsket om at skabe en af Aarhus’ mest imponerende restauranter, har Madklubben nu omdannet banklokalerne, der i tidernes morgen var en biograf, til en asiatisk restaurant.

Her er der syv meter til loftet, farverigt interiør, noget så eksotisk som toiletter i de gamle bankbokse og ikke mindst… et stort, specialbygget karaokerum med leopardtæpper og kulørte lamper.

Med andre ord et sted, du ikke vil gå glip af at besøge!

Hanzō bevæger sig ud i alle hjørner af Asien og byder både på klassikere og mere ukendte retter, der vil få gæsterne til at spørge sig selv ‘hvorfor har jeg aldrig smagt det her før?’.

Asiatisk mad, kulørte drinks og karaoke: Hanzō er klar til at åbne i Aarhus
Foto: Madklubben.

Den mest festlige restaurant i områder

Netop det asiatiske køkken har en særlig plads i Madklubbens ejer Anders Aagaards hjerte, og det er ikke tilfældigt, at det netop er Hanzō, der bliver Madklubbens næste satsning i Aarhus:

”Asien kan jo det hele. Sprødt, blødt, surt, sødt, salt, bittert – det hele er repræsenteret i selv den mindste dumpling. Vi lader os ikke begrænse af landegrænser, så på Hanzō får man mulighed for at lukke øjnene og begive sig rundt i hele Asien på en enkelt aften.”

Man kunne måske tro, at Madklubbens syv restaurantåbninger i Aarhus hidtil ville være rigeligt for Anders Aagaard, men han er bestemt ikke færdig med at imødekomme de madglade Aarhusianske gæsters ønske om mad, der stråler af kvalitet:

”Hver eneste gang jeg er i Aarhus, bliver jeg mindet om, hvor kvalitetsbevidst en by, det er. Jeg er virkelig forelsket i, hvordan man er nødt til at gøre sig umage for at gøre Aarhusianeren tilfreds – og jeg tager det som en glædelig udfordring.

Med Hanzō ønsker vi at imponere vores gæster med mad, der smager fuldstændigt fantastisk, samtidig med at det kan betales.

Og som altid, er lokalerne og omgivelserne en oplevelse i sig selv – faktisk bliver det den største restaurant i området – og jeg tør også at love, det bliver den mest festlige.”

Cocktails og karaoke efter middagen

Hanzō Aarhus får plads til 200 spisende gæster og vil holde åbent helt til klokken 2:00 i weekenden, hvor de mest festglade gæster får mulighed for at fortsætte selskabet efter middagen med lækre cocktails og Japans ultimativt bedste festindslag – karaokebaren.

Her vil man få mulighed for at byde sin kollega, ven eller svigermor op til en yndig duet, i specialbyggede rammer, der understreger skønheden ved netop karaokeens kunstform.

Dette er noget, som Anders Aagaard personligt glæder sig til at opleve:

“Jeg har sjældent haft så mange sommerfugle i maven over at skulle åbne en restaurant, som jeg har med Hanzō Aarhus. Allerede nu er det helt tydeligt, hvor stor en fest det bliver at træde ind ad døren.

Der bliver lys i alle farver, pulserende musik fra baren, cocktails over det hele og et fantastisk feststemt personale, der er klar på at give gæsterne en oplevelse, de sent vil glemme.

Og karaokerummet bliver simpelthen legendarisk. Det bliver en restaurant, man ikke har lyst til at tage hjem fra.”

Her får du noget for pengene

Priserne på Hanzō vil matche Madklubbens øvrige restauranter i et leje, hvor man altid vil gå hjem at føle, at man har fået meget for pengene.

Dette gælder også restaurantens takeaway, der nemt kan afhentes på vej hjem fra arbejde, så selv den travleste mandag kan byde på en smagsoplevelse i særklasse.

Firmaer og store selskaber får rig mulighed for at holde middag på restauranten, hvor det både vil være muligt at leje sig ind i karaokerummet eller i afskærmede hjørner af restauranten.

Du finder Hanzō på Bruunsgade 22-24, og du kan læse mere om restauranten her.

Del artikel

Andre læser også