ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks Bedste Bistro: Restaurant i Aarhus er nomineret til titlen

Af Freja Dumont

Hvor ligger Danmarks bedste bistro? Muligvis på M.P. Bruunsgade i hjertet af Aarhus.

Den franske restaurant Atelier 33 er nemlig blevet nomineret til den fornemme titel af Foreningen af Danske Madanmeldere.

Succesrigt første år

Det har været et hæsblæsende år for Atelier 33, som i maj måned kunne fejre deres 1 års fødselsdag. Massevis af gæster har kigget forbi restauranten på M.P. Bruunsgade og madanmelderne har vist begejstring for stedet.

Nu kulminerer fødselsdagen så med en nomineringen i den prestigefyldte særpriskategori ”BISTRO” i forbindelse med kåringen af ‘Årets Ret’.

Det er man selvsagt meget stolte over hos Atelier 33:

”Det er en kæmpestor ære at være nomineret i denne kategori med så mange stærke navne. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er en af de priser, som vi allerhelst vil vinde.

Derfor er vi også meget beæret over, at vi allerede det første år er blevet nomineret. Det gør os virkelig stolte,” fortæller Lasse Munkholm i en pressemeddelese og uddyber:

”Vi havde aldrig kunne gøre det her uden vores fantastiske gæster. Det er i høj grad dem, der motiverer os til at knokle på og hele tiden forbedre os,” siger Lasse Munkholm.

Få flere nyheder fra madscenen i Aarhus lige her. 

De øvrige nominerede er Brasserie Prins i København og Restaurant Bacchus fra Odense.

Vinderen offentliggøres til en gallamiddag, der finder sted den 28. august i København. Her kåres årets bedste retter fra dansk gastronomi og en række vindere i andre kategorier.

Del artikel