Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks Bedste Bistro: Restaurant i Aarhus er nomineret til titlen

Af Freja Dumont
Foto: Spiseguiden Aarhus
Foto: Spiseguiden Aarhus

Atelier 33 kunne for kort tid siden fejre deres 2-års fødselsdag, og det er ikke gået stille for sig i de to år.

Således har restauranten opnået stor succes på kort tid, hvilket sidste år sikrede dem prisen som Årets Bistro i Danmark, kåret af De Danske Madanmeldere.

Nu er der så en ny guide, der har fået øjnene op for den lille restaurant på M.P. Bruunsgade. Det er dog ikke hvilken som helst guide, der nu har valgt at nominere Atelier 33.

Det er nemlig Danmarks ældste guide, Den Danske Spiseguide, og Bent Christensen, som har valgt at nominere restauranten i kategorien årets Bistro/Brasserie.

Noget, som de er meget stolte af hos Atelier 33.

“Vi er generelt glade for den anerkendelse, som vi har fået fra både lokale og nationale madanmeldere. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at vi ser det som lidt af en milepæl at blive nomineret af Bent Christensen og Den Danske Spiseguide,” fortæller Lasse Munkholm, som ejer Atelier 33 sammen med partnerne Kenny Liland og Frederik Madsen.

At det lige netop er Den Danske Spiseguide, som har valgt at nominere restauranten, har en særlig betydning for folkene bag Atelier 33.

“Bent Christensen er en af de mest anerkendte i vores branche, og derfor gør det også utroligt stolte, at han har valgt at kigge i vores retning. Det er virkelig et stærkt felt, så bare det at være nomineret betyder utroligt meget. Men vi håber da, at vi trækker trofæet med hjem til Aarhus,” siger Lasse Munkholm.

Gæsternes tilkendegivelser betyder mest

Men selvom folkene bag Atelier 33 er glade for de mange flotte anmeldelser og nomineringer, så anser man det dog ikke som det aller vigtigste.

“Det, vi er allermest glade for, er selvfølgelig, at vi får mange flotte tilkendegivelser fra vores gæster. Det at have en fyldt restaurant med masser af glade gæster er det, vi lever for, og det er vi utroligt taknemmelige for,” afslutter Lasse Munkholm.

Vinderen findes den 1. oktober på Mortens Kro i Aalborg, hvor der også skal findes vinderne af blandt andre kategorierne Årets Souschef 2023, Årets Ost 2023, Årets Sommelier 2023 og Årets kokkeprofil 2023.

De øvrige nominerede i kategorien Årets Bistro/Brasserie er Bistro 17 fra Køge, Bistro RK fra København, Panorama fra Silkeborg og Maison fra København.

Del artikel

Andre læser også