ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prestigefyldt titel: Aarhusiansk restaurant kåret til ‘Årets Bistro’

Af Freja Dumont

Det blev de store følelsers aften for folkene bag Atelier 33, da de søndag vandt titlen som Årets Bistro i Danmark ved et stort arrangement i København arrangeret af Foreningen af Danske Madanmeldere.

Her var de nomineret sammen med Brasserie Prins i København og Restaurant Bacchus fra Odense. Det var altså et stærkt felt af restauranter og derfor betyder titlen ekstra meget.

”Det er jo helt vildt. Vi er ekstremt beæret over at vinde denne titel og vi kan næsten ikke forstå det. Vi har kun haft åbent i et år og så får vi den her anerkendelse. Det betyder ubeskriveligt meget,” siger Lasse Munkholm, som er en af de tre ejere af restauranten.

Stillede op med en vis ærefrygt

For folkene bag Atelier 33 var det måske den titel, de allerhelst ville vinde. Prisen blev nemlig uddelt af Foreningen af Danske Madanmeldere, som er en samling af landets allerskarpeste madanmeldere.

Det var derfor også en med vis ærefrygt, at man tog til arrangementet i København.

”Vi vidste jo ikke, hvad vi skulle forvente. Vi ved, at vi har haft besøg af flere af medlemmerne (af Foreningen af Danske Madanmeldere red.), men det var også et utroligt stærkt felt, vi var oppe imod. Så det gør jo bare glæden endnu større,” fortæller en stolt Lasse Munkholm.

Del artikel

Andre læser også