ANNONCE
Atlas: Koncert med den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Atlas: Koncert med den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens

Den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens udgiver i dag (13. december) mini-EP’en “Swim Lesson”. Samtidig annoncerer Bellens, at han spiller en håndfuld koncerter i slutningen af april. Blandt andet denne aften på Atlas i Aarhus.

 

Jacob Bellens har altid været kendt for sine dybe og reflekterende tekster. Sin karakteristiske og iørefaldende vokal kombineret med moderne pop-produktioner, der tør lege med forskellige genrer. De to nye singler ”Can’t Shazam It” og ”Scarlet Letter” fra mini-EP’en er to atmosfæriske pop-melodier præget af autotune, 808s trommer og reflekterende lyrik.

Atlas: Koncert med den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens

Senest Bellens udgav musik var ”Love Is Robotic” i sommer. Et nummer, der var med til at vise en ny musikalsk vej, sangeren er gået de senere år. En vej, hvor han laver alternativ popmusik på sin helt egen måde. Singlen er den første siden hans fjerde album, ”Trail Of Intuition”, fra 2018.

 

Kommer grundigt omkring

Til koncerterne kan publikum glæde sig til at opleve det store bagkatalog, Jacob Bellens råder over. Han spiller en række udvalgte sange fra sin lange karriere samt giver en forsmag på nyt, uprøvet materiale. Jacob Bellens glæder sig utrolig meget til koncerterne og udtaler:

”Jeg glæder mig virkelig meget til at komme ud og spille, da mit fokus de sidste par år har ligget mere i studiet og den kreative process med at skrive og indspille. Koncerterne ser jeg mere og mere som et sted, hvor jeg kan samle de mange forskellige musikalske retninger og udtryk, jeg ikke kan lade være med at undersøge i studiet. I det hele taget er jeg bare ret spændt og ser virkelig frem til at indgå i den relation med publikum igen, det er mit vindue til dem, der lytter, og det betyder meget for mig. Især de senere par år har jeg virkelig haft lyst til at eksperimentere med min egen tilgang til at give koncerter og har det virkelig sjovt med det. Håber, I kommer allesammen!”

 

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere.

 

Dato: 24. april 2020
Pris: 255,-
Scene: Atlas
Billetsalg: Fondenvoxhall.dk

Læs mere om arrangementet hér