ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Automatiser vedligeholdelsen af dine devices med cloud orchestration

Af Annoncør

Både i privatliv og erhverv kan det være udfordrende at tage sig af mange elektroniske enheder på én gang. De skal opdateres, og infrastrukturen mellem en eller flere platforme skal gøre. Det kan være både tidsmæssigt og praktisk svært at sikre, at alle ens devices alle dage kører, som de skal. Kast et blik på cloud orchestration. Måske er det løsningen for dig eller din virksomhed.

Hvad er cloud orchestration?

Især i erhvervslivet og i organisationer er det i stor fremgang at anvende cloud orchestration. I vores tid kører rigtig mange processer knyttet til virksomheds- og organisationsdrift nemlig digitalt eller online, og det kan være ganske essentielt for den daglige drift, at systemer, platforme og clouds kører, som de skal. Dette kan i mange tilfælde kræve en vedligeholdelse og en timing, som er svær at leve op til uden automatisering. Her kan cloud orchestration komme ind i billedet, og være en indbydende løsningsmodel.

Med cloud orchestration eller fleet orchestration kan det nemlig sikres, at devices er rettidigt opdateret. Det kan sikres, at applikationer, opdateringer og konfigurationer bliver installeret og foretaget på passende tidspunkter. Orkestreringen er således en strømlining, der kan reducere omkostninger ved at tage sig af manuelle og tidskrævende opgaver.

På samme tid sørger det intelligente system for, at ingen installationer afbryder eller hindrer arbejdsprocesser i virksomheden eller organisationen. Dette er en kæmpe opgradering for enhver travl, selvstændig privatperson eller virksomhed. Især større arbejdspladser og organisationer kan nyde godt at opgraderingen.

Standardisering og automatisering er guld værd

Når cloud orchestration vedligeholder funktioner, problemløser og synkroniserer på tværs af devices og clouds, er det i kraft af en vis effektivisering. Denne effektivisering er guld værd, når det kommer til at forstå en virksomheds ressourcer. Orkestreringens konstante arbejde kan nemlig sikre, at det hele kører mere stabilt, og dermed at systemer er mere responderende og agile. Dette kan for eksempel gøre det lettere for en virksomhed at fokusere på det mere kreative arbejde, såsom produktudvikling eller markedsføring.

Især en virksomhed, der udbyder on-demand service eller konstant og pålidelig levering af enhver art. Det siger sig selv; skal kunderne kunne regne med deres køb i form af ydelse, underholdning eller produkt, er det nødvendigt at virksomheden har et solidt og velsmurt fundament – og i denne digitale tidsalder er dette fundament i høj grad diverse IT-systemer og mange ‘skyer’, som skal arbejde i harmoni.

Del artikel