Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bådteatret: Anmelderrost dukketeater for voksne på Bora Bora

Af Pernille Søborg

Bora Bora byder den 12. til 14. november på poetisk og sanseligt dukketeater for voksne, når det roste Bådteatret kommer til Aarhus med ”Jernring”. Til musik af Shostakovich fortælles historien om belejringen af Leningrad under Anden Verdenskrig – med bl.a. Stalin som poledanser og Døden i groteske skikkelser.

 

Med udgangspunkt i Shostakovichs 7. symfoni fra 1941 – “Leningrad Symfonien” – skaber Bådteatret med ”Jernring” et musikalsk billeddigt over krigens rædsler. I denne forestilling fortæller et af landets mest roste dukketeatre den poetiske og sanselige historie om en familie i Leningrad under belejringen af byen under Anden Verdenskrig.

 

Videotrailer:

Det fantastiske musikværk bærer publikum igennem hele historien i et bombardement af groteske og rørende billeder bl.a. med Stalin som poledanser og Døden i groteske skikkelser. Symfonien blev et vartegn for udholdenhed, mod, overlevelse og et beredskabsværk, som skulle opmuntre det belejrede Leningrads indbyggere og blive et symbol på det sovjetiske folks kamp på de allieredes side.
Forestillingen spiller på Bora Bora den 12. til 14. november kl. 19:30.

 

INFO:

JERNRING – Bådteatret (DK)

Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

Hvornår: 12.- 14. november, kl. 19:30

Pris: Standard kr. 170 kr. / Early bird rabat 135 kr. / Studerende og unge u. 25 år 100 kr. / Seniorer og pensionister 120 kr. / Derudover grupperabatter til 60 og 70 kr. per person. KluBora-pris 70 kr. (1 års medlemskab 130 kr.).

Hvordan: Læs mere og køb billet her eller tlf. 86 19 00 79.

 

Bådteatret: Anmelderrost dukketeater for voksne på Bora Bora

Bådteatret: Anmelderrost dukketeater for voksne på Bora Bora

Bådteatret: Anmelderrost dukketeater for voksne på Bora Bora

 

 

 

Del artikel

Andre læser også