ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bårebuketter til det sidste farvel

Af Annoncør

At miste et familiemedlem eller en nær ven, kan være rigtig hårdt og måske endda noget af det hårdeste i denne verden. Følelserne kan være svære at håndtere og samtidig skal der tages stilling til forskellige ting som pårørende. At navigere rundt i et virvar af sorgfølelser og praktiske gøremål i forbindelse med en begravelse, det kan virke uoverskueligt. Der skal tages stilling til blomsterdekorationer til selve begravelsen, der for de flestes vedkommende, har stor betydning for den sidste afsked. Det behøver dog ikke være svært at bestille hverken bårebuketter, dekorationer eller kistepynt. Bloomit.dk guider dig til valget af bårebuketter til det sidste farvel.

 

Bestil en bårebuket til begravelse

De nærmeste pårørende står overfor valg af kiste, blomster og kirke til begravelsen eller bisættelsen. Bloomit kan hjælpe og inspirere dig til hvordan du på en lidt lettere måde får valgt hvilke blomster, der skal bindes til bårebuketter, dekorationer mv. hvad end det er en bisættelse og en begravelse. Bloomit tilbyder et stort udvalg af blomster til begravelse og dekorationer: kistepynt, båredekorationer, bårebuketter, blomsterkranse og nedkastningsroser, der alle sammen bindes til både begravelser og bisættelser.

På Bloomits hjemmeside guider de dig igennem, hvilke blomster til bisættelse eller begravelses blomster, som du kan vælge. Er du ikke nærmeste pårørende, men en ven eller bekendt af afdøde eller de pårørende, så glæd de pårørende med en smuk begravelsesblomst i form af en bårebuket.

 

Hvilke blomster tager man med til begravelse

De fleste vælger at sende eller medbringe bårebuketter (begravelsesbuketter), når de deltager i en begravelse af en fjern bekendt eller hvis relationen er til de pårørende og ikke direkte til den afdøde. En bårebuket betegnes som den mindste blomsterkreation indenfor binderier til begravelse, og en bårebuket kan bindes i mange forskellige størrelser. Når dekorationer og bårebuketter bliver arrangeret på kirkegulvet, bliver det gjort på den måde, at det er de største binderier, der ligger nærmest kisten også følger de mindre efter, og på den måde er rækkefølgen dikteret af relationen til afdøde og de nærmeste pårørende. En anden grund er at alle blomsterne præsenteres smukkest, når de mindste ligger til sidst, da ingen blomster dækker for hinanden.

 

Få blomster bragt til begravelser i hele Danmark

Ingen blomster vil nogensinde kunne erstatte tabet af et familiemedlem, en ven eller bekendt, men der er ingen tvivl om, at Bloomit gør sit for at hjælpe dig til at sende en medbringe en smuk blomst til begravelse.

Bloomit samarbejder med dygtige florister i hele landet, som hver dag binder de smukkeste blomsterdekorationer og -buketter lige efter dine ønsker og behov. Der bliver sat en ære i at levere buketter til begravelse. Bloomit har meget erfaring indenfor bårebuketter til begravelser, og vil også meget gerne hjælpe dig med at levere begravelsesblomster.

Del artikel