Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få overblikket her: 5 hyggelige babyvenlige caféer i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Te og hjemmebag på Hos Sofies Forældre.
Te og hjemmebag på Hos Sofies Forældre.

Som barslende mor eller far kan det sommetider være svært at regne ud, hvilke caféer i byen, der er oplagte at besøge med sin baby på armen.

Der er heldigvis masser af skønne caféer i Aarhus, hvor babyer er mere end velkomne – og hvor der er gode faciliteter, som gør det nemt at have baby med.

Vi giver dig et overblik her.

Hos Sofies Forældre

Det er altid hyggeligt at hænge ud Hos Sofies Forældre i Frederiksgade. Omgivelserne er så fine, og det føles som at sidde hjemme i mormors stue og drikke kaffe.

Her er børn og babyer mere end velkomne. Der er puslefaciliteter og højstole, og så kan du endda bestille både modermælkserstatning, babymos og bleer.

Vi kan anbefale at du bestiller en god kop te og en hjemmebagt bolle med ost.

Hvor: Hos Sofies Forældre, Frederiksgade 74.


Zigis Dessertcafé

I Åbyhøj finder du en virkelig hyggelig café, der byder på alverdens fristelser for alle med en sød tand – og så er babyer mere end velkomne.

Her får du hjemmelavet fløjlsblød is i alle afskygninger, og så finder du byens måske vildeste trøffel her.

Trøflen er en ordentlig basse med blød, smagfuld trøffelmasse og en flydende midte af karamel. Den skal du altså ikke snyde dig selv for, når du tager din baby med på café.

Hvor: Silkeborgvej 226, Åbyhøj.


Aarhus Street Food

I den skønne garage hos Aarhus Street Food er der højt til loftet – ikke bare bogstavelig talt. Her er nemlig plads til alle, og det gælder selvfølgelig også babyer og småbørn.

Der er masser af plads til at have barnevognen med, og så er der højstole til de større babyer. Spiser dit barn rigtig mad, vil boller i karry fra Mormors Køkken helt sikkert være et hit.

Skal der ammes, kan det gøres i sofaområdet i nærheden af toiletterne (og puslepladserne – praktisk, ikke?).

Hvor: Aarhus Street Food, Ny Banegårdsgade 46.


Dokk1

Er man på barsel i Aarhus, er Dokk1 et oplagt sted at hænge ud. Her kan du nemlig besøge caféen, hvor der er god plads til at have både baby og barnevogn med – og så kan de trætte forældre lige tanke op på kaffe.

Og så er der flere forskellige legeområder på Dokk1. Et hit hos de mindste er legeområdet for de 0-3 årige, hvor der er madrasser, legetårn, bolde osv.

Her kan både kravlende babyer og støre tumlinger slå sig løs. Et helt perfekt mødested for mødregruppen.

Hvor: Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2.


Hamanns, Emma 1990

En virkelig fin go to-café med baby er Hamanns, Emma 1900 i Gammel Munkegade.

Her kan barnevognen placeres ude på gaden, hvor du kan holde øje gennem vinduet – eller du kan tage den ind i den hyggelige, lukkede gårdhave.

Men tag ikke fejl af dette sted, for du kommer ikke kun, fordi der er gode faciliteter for folk, der har en baby med på tur.

Maden er nemlig virkelig lækker. Der er kælet for detaljerne, og menukortet er unikt og anderledes. Vi kan varmt anbefale den lækre brunchanretning “lidt af det hele”.

Hvor: Hamanns, Emma 1990, Gammel Munkegade 5.

Del artikel

Andre læser også