Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Badeponchoen: et must have for alle vandhunde

Af Annoncør

Solen bager og svedperlerne titter frem på panden over overlæben. Det er uudholdeligt at have andet end shorts og en tynd trøje på. Som vandhund ved du, at sådanne dag må og skal afholdes nær vandet. Det er den perfekte måde at kunne køle ned, når solen bliver lidt for streng. Elsker du at bruge dine dage nær vandet, er der særligt én ting, som er et must have, og som du måske ikke allerede har pakket i tasken: badeponchoen.

Hvad er en badeponcho?

En badeponcho er kort sagt et håndklæde, som du kan tage på. Som regel har den mellemlange ærmer, er stor og rummelig, og har en hætte monteret i nakken. Hos SURFMORE.dk kan du finde et stort udvalg af badeponchoer. Blandt deres udvalg finder du ponchoer som er produceret i enten bomuld eller mikrofibre. Begge materialer har en utrolig god sugeevne. Bomulden er som regel lidt tungere, og kan tage lidt længere tid om at blive tørt. Mikrofiber er derimod et letvægts materiale, og bliver ofte brugt til rejsehåndklæder, da det hverken fylder eller vejer meget, og så tørrer det utrolig hurtigt, og kan derfor hurtigt pakkes tørt i tasken. 

Badeponcho til vinterbadning 

Badeponchoen kan benyttes i rigtig mange situationer. Et af de steder hvor den har opnået utrolig stort popularitet, er blandt vinterbaderne. Dette er der en god grund til. En badeponcho er nemlig bygget så stor, at det er muligt at klæde om inden under den. Derudover holder den kulde og vind ude, og er derfor oplagt at trække over hovedet efter en frisk og kold dukkert. Den suger hurtigt vandet til sig, og som vinterbader behøver du derfor ikke stå og blive kold og klam.

Oplagt til vandsport

Er du ikke en vinterbader, men derimod en person der elsker at bruge dine timer på vandet – enten i form af sejlsport, SUP eller surfing – er en badeponcho også helt perfekt. Igen har den en glimrende størrelse til at kunne klæde om i, og så sørger den for, at du bliver tør efter en tur på vandet. Dens rummelighed gør den også oplagt at have på, imens du gør dit udstyr rent eller på anden måde arbejder med det efterfølgende.

Ekstra varme til strandturen

Det er godt nok sjældent, at der er brug for ekstra varme, når man tager en tur til stranden, men bruger du en hel dag der eller tager dertil om aftenen, kan vejret godt være lidt køligere. Når de lidt koldere aften timer melder sig, kan badeponchoen bruges som et ekstra varmende lag. Særligt er den skøn at tage på, hvis du i sammen omgang har taget en nedkølende aftendukkert. 

En model der passer dig

Ponchoerne findes i mange forskellige størrelser, farver og former, og du kan derfor let finde en model, der passer til dig. Nogle modeller er lige til at trække over hovedet, imens andre har en lynlås. Er du ikke til de mellemlange ærmer, som er det klassiske design, kan du også finde badeponchoer i både langearmer og helt uden ærmer. Hætten kommer du meget sjældent uden om, men den er også skøn at kunne trække op over ørerne, hvis vinden bider en smule, den dag du er på eller ved vandet. Mange af modellerne er unisex, men du kan også finde modeller, der er målrettet til henholdsvis mænd eller kvinder. 

Til børn og voksne

Voksne er ikke de eneste, der nyder at være på eller ved vandet. Også børn har stor fornøjelse af vandet, der omgiver Danmark – og andre steder i verden for den sags skyld. Derfor er det heldigvis også muligt at for en badeponcho, der passer til børn. Igen findes der forskellige modeller og farver, og det er derfor let at finde en poncho, der passer til dit barns ønsker og behov. 

Del artikel

Andre læser også