Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter turbulent år: Bæredygtigt takeaway-sted lukker

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Ved Siden A
Foto: Ved Siden A

I knap et år har Ved Siden A leveret god husmandskost af lokale råvarer til aarhusianerne, men nu er det desværre slut.

I et Facebookopslag skriver ejer Rune Lund Sørensen, at Restaurant Hærværks takeaway-afdeling lukker.

“Livet går ikke altid som planlagt, desværre… Jeg må sande, at det har været et noget turbulent år, hvor ikke mange ting har flasket sig som håbet: Min fars død, personaleudfordringer, stigende udgifter og mindre mentalt overskud.

Det har givet meget stof til eftertanke. Og eftertanke kan ofte betale sig, når bægeret er ved at flyde over. Så skal stikket nogle gange trækkes. Derfor lukker vi stille og roligt Ved Siden A ned,” skriver han.

Surdejsbageri fortsætter

Ved Siden A har siden januar leveret økologisk hverdagsmad med samme bæredygtige fokus, som man kender fra Restaurant Hærværk.

Lukningen betyder dog ikke, at det er helt slut med takeaway fra Hærværks køkken.

Når der er overskud til det, vil der fortsat være mulighed for at hente mad, men konceptet med 3-retters takeaway-menu hver onsdag til lørdag hos Ved Siden A sløjfes.

“Vi kommer ikke til at have en mand fast bag disken. Er der slukket lys derinde, og er I på jagt efter andet end bagværk, kan I altid komme forbi Hærværk og høre, om vi har tid til at åbne for en gang færdigretter eller tapas,” lyder det fra Rune Lund Sørensen.

Ved Siden A holdt til på adressen Frederiks Allé 105, st. th., der deles med surdejsbageriet Berta.

Bageriet er ikke omfattet af lukningen og fortsætter dermed med at bage derudaf.

Del artikel

Andre læser også