Fejrer fødselsdag: Få 10 serveringer for 415 kroner
I weekenden den 1. og 2. september kan Baggården22 på M. P. Bruuns fejre, at de i et helt år har serveret lækker dele-mad og gode vine for deres gæster i hyggelige og nærværende rammer.
Intentionen var at blive hele Aarhus’ baggård, hvor aarhusianere kan mødes over samtale, mad og drikke i en åbenhjertig og afslappet atmosfære – og det må man sige, at restauranten med det åbne køkken er lykkedes rimelig godt med!
I forbindelse med stedets fødselsdagsweekend er BG22 klar med et helt specielt tilbud:
Her kan du nemlig få stedets nyeste menu bestående af 10 serveringer for kun 415 kroner. Vil du have en tilpasset vinmenu til maden koster den 275 kroner.
Se menuen her:
- Brød, dip og oliven
- Serrano skinke 15 mdr.
- Friske forårsruller m/tun, agurk, peanuts og goma mayo
- Carpaccio af hellefisk med grøn mayo, tomat og citrus
- Svampe toast med Karl Johan svampe og krystal ost
- Dampede blåmuslinger med rød karry og peanuts
- Ristet blomkål med mynte yoghurt og urter
- Grillet Pak Choy, miso smør, ristet sesam
- Braiseret svinebryst med parmesancreme, gremolata og svær
- Brombærskompot, hvis chokolade, crumble og brombær sorbet
“Vi har skabt en menu, som indeholder elementer, man selv har lyst til at spise og nyde sammen. Det at kunne lade sige inspirere fra hele verden gør det kun mere spændende.
I den nye menu finder du f.eks. nogle deleretter, som både er asiatisk, nordisk og mellemøstligt inspireret,” siger ansvarlig kok, Lukas Løvbjerg.
Gratis vin og friskskåret skinke
Hvis du gerne vil nyde et godt glas vin – helt gratis – skal du lægge vejen forbi Baggården22 fredag den 1. september.
Her kommer stedets vinleverandør, Vinpusheren, nemlig på besøg mellem kl. 16-18 og skænker gratis vin. Hertil serverer BG22 friskskåret skinke uden beregning ved den udendørs bar foran restauranten.
“Vi udvælger vine til Baggården22 i samarbejde med Vinpusheren, som vi er rigtig glade for og stolte over.
Vi har fokus på at sammensætte en bred palette, så alle kan finde noget, de kan lide, men samtidig fokuseret på smag og kvalitet. Heraf sammensætter et vi kort af klassiske vine, men også nogle med en historie fra mindre producenter,” siger Fie Iversen, vin-ansvarlig på BG22.
Hos Vinpusheren importerer de vine fra små europæiske top-producenter, som laver autentiske og spændende vine på lokale – oftest økologisk eller biodynamisk – dyrkede druer.
“Vi har et fedt samarbejde BG22, de er meget åbne overfor nye og spændende vine. De lægger mere vægt på den gode smag og historie fremfor kendte navne og dyre etiketter.
Jeg synes, det er fedt, at man kan tage på BG22 og smage spændende vine, som der blot er lavet i nogle få tusinde eksemplarer. Mange af vores vine er friske og saftige, og det passer super fint til BG22’s smagfulde og varierede køkken,” siger Michael Poulsen, ejer af Vinpusheren.
Siden restaurantens åbning sidste år er der sket en masse, og senest tilføjede Baggården22 som noget helt nyt brunchretter til deres menukort.