ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bahne åbner ny stor butik i den historiske Regina-bygning

Den 22. november 2018 slår Bahne dørene op for butik nummer 2 i Århus og butik nummer 20 i kæden af livsstils- og modebutikker

 

Det sker i den historiske Regina-bygning på Strøget i Århus, og ejendommen har gennemgået en fantastisk forvandling i det sidste års tid. 

 

I butikken er blandt andet bevaret den historiske rotunde med billedhuggeren Svend Rathsacks forgyldte Harlekin midt under den smukke kuppel. Herudover er der restaureret et smukt terazzogulv, og i det hele taget er der gjort mange anstrengelser for at få det optimale ud af de historiske rammer.

 

Den gamle bygning har udfordret os, men vi har taget den tid det tager og vedlægger lidt billeder som processen ser ud her i starten af november.

Bahne åbner ny stor butik i den historiske Regina-bygning

Ambitionen er at skabe en kurateret, levende, moderne shopping-destination med skiftende udstillinger/rum, en café med finurlig inspiration fra Miss Étoile og nye tendenser indenfor mode, accessories, design- og interiørprodukter.

 

Butikken bliver på 700 m2 og vil få en meget synlig facade i Regina-krydset. Bahne holder stor åbningsfest den 22. November.

Bahne åbner ny stor butik i den historiske Regina-bygning

 

 

Del artikel