Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

International anerkendelse: Cocktailbar i Aarhus er blandt de bedste i verden

Af Freja Dumont
Foto: Gedulgt
Foto: Gedulgt

Har du endnu ikke har været på Gedulgt i Aarhus, er der ingen skam i at benytte sig af Google Maps – cocktailbaren er nemlig kendt som ”den hemmelige cocktailbar”, da den er gemt væk bag en stor grøn dør i en baggård.

Men der er tilsyneladende nogle med forstand på cocktails, som har fundet deres vej til cocktailbaren.

Gedulgt har nemlig netop fået en plads på på listen ’50 Best Discoveries’ på det anerkendte site ’The World’s 50 Best’, hvor de bedste barer og restauranter i verden er nævnt.

International anerkendelse: Cocktailbar i Aarhus er blandt de bedste i verden
Foto: Gedulgt

På sitet finder du tusinder af restauranter og barer over hele kloden, der alle har modtaget anerkendelse og anbefaleleser fra internationale kokke, restauratører, gourmands og restaurantkritikere.

Hvert år udnævner eksperterne på den internationale hjemmeside 50 barer og 50 restauranter til en liste over de bedste i verden.

Dette er dog ofte restaurationer, der har hjemme i de største byer, mens ’50 Best Discovery’ åbner op for de store oplevelser i de mindre byer – og Gedulgt kan prale af at være det første sted i Aarhus nogensinde, som er blevet blåstemplet til en plads på listen.

Vi kan i hvertfald også anbefale et besøg på Gedulgt i Fredensgade, hvis du er på udkig efter et sted, hvor der bliver kælet ekstra meget for dine cocktails.

Del artikel

Andre læser også