ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny vinbar og -butik åbner i weekenden: Gratis bobler hele dagen

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: BARe VIN.
Foto: BARe VIN.

Nu åbner en ny vinbar og -butik i det centrale Aarhus – og det fejres med gratis bobler på hele åbningsdagen.

På lørdag slår BARe VIN nemlig dørene op til deres nye vinbar og butik i Værkmestergade i Aarhus C.

BARe VIN har det sidste halvandet år drevet butik i City Vest, og nu udvider de med endnu en forretning, hvor de foruden butiksdelen vil drive vinbar og holde endnu flere af deres kendte vinevents.

Gratis bobler hele dagen

Åbningen skal være en festdag. Derfor står de to ejere Kristian Gram og Brita Richter hele dagen og aftenen klar med gratis bobler til gæsterne.

“Det er en dag, der har været længe undervejs, og som vi virkelig ser frem til. Så vi håber, der er rigtig mange, der vil kigge forbi og hilse på. Både nye som gamle kunder,” fortæller Kristian Gram, ejer af BARe VIN, i en pressemeddelelse.

Den nye vinbar og butik åbner på lørdag den 15. januar kl. 10.00-22.00 på Værkmestergade 25 i Aarhus C (bag Bruuns Galleri, overfor DGI huset).

Skæve arrangementer og vin i lange baner

Har man besøgt eller hørt om BARe VIN, er det meget muligt, at det har været i forbindelse med et af deres skæve arrangementer.

Vi kender dem blandt andet for Strik og Drik, Roséløbet, VinYoga og meget andet.

De sjove arrangementer er også noget af dét, som BARe VIN vil tage med ind i deres nye butik og vinbar i Værkmestergade.

Herudover vil det ligesom i City Vest være en del af konceptet, at man kan smage vinen eller spiritussen, inden man køber den med hjem – eller køber et glas vin i baren.

Den jordnære tilgang til vin er også noget de to ejere tager med til det nye sted i Værkmestergade.

“Ligesom vores navn hentyder til, så er det jo bare vin. Vin behøver hverken være højtidelig, svært eller dyrt. Det betyder ikke, at vi ikke tager vinen seriøst, for det gør vi bestemt.

Vi håber igennem dialog og smagsprøver at kunne dele kærligheden til vin sammen med vores kunder, og hjælpe dem med at finde den drue eller type vin, de allerbedst kan lide,” fortæller Brita Richter, medejer af BARe VIN, i en pressemeddelelse.

Del artikel