Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny restaurant: Basso – italiensk restaurant åbner i Skolegade

Af anders@sommersangdigital.dk

De århusianske madentusiaster kan allerede nu glæde sig til at blive overrasket og taget med på en længere rejse, når restauranten Basso åbner. Her får de nemlig mulighed for at smage mange forskellige retter og få flere forskellige indtryk under én samlet middag. Et moderne og nordisk twist på klassiske italienske retter blandet med en casual og intim atmosfære er temaet for den nye restaurant i Skolegade.

 

Aarhus har de seneste år oplevet et enormt boom på madfronten, hvor der er kommet større fokus på kvalitet og den fuldendte restaurantoplevelse. Denne oplevelse vil folkene bag restauranterne KöD og Slap Af nu udvide yderligere, når de præsenterer konceptet Casual Social Dining. Det gør de i form af deres nyeste skud på stammen, nemlig restauranten Basso. ”Vores menu består af simple og enkle retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet. Så har man mulighed for at prøve noget forskelligt og få flere unikke smagsoplevelser,” fortæller Kristian Skjød Jensen, Partner og Kreativ Produktansvarlig i DiningSix A/S, der foruden Basso også driver restauranterne KöD og Slap Af samt cocktailbaren LouLou.

 

Basso rykker ind i de nyrenoverede lokaler på Skolegade 21, som de har overtaget efter KöD Aarhus. Her vil interiøret afspejle den intimitet og uformelle stemning, man som familie eller gode venner deler, når man nyder en god madoplevelse sammen.

 

Smag på Italien

Hos Basso er den fuldendte madoplevelse givet ved dét, at være sammen om noget, og restauranten præsenterer således en Tasting Menu, der består af 10 eller 13 serveringer, som man kan nyde sammen ved bordet. Menuen skifter efter sæson, men vil altid være stærkt inspireret af det italienske køkken – dog med et nordisk twist: ”På Basso bruger vi Nordens lækre råvarer til at lade os inspirere af den italienske madkultur,” forklarer Morten Pedersen, Partner og Direktør i DiningSix A/S.

 

Også restaurantens cocktailkort har afsæt i Italien, og med brugen af italienske produkter vil der blive serveret klassikere i nye, skarpe og spændende kombinationer med noget for enhver smag.

 

Se mere om Basso her:

Del artikel

Andre læser også