Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Basso på festival: Glæd dig til hjemmelavet pasta på NorthSide

Nu kan du glæde dig til hjemmelavede og mættende pastaretter, når NorthSide åbner festivalspladsen første dag i morgen. Den populære italienske restaurant, Basso, der ligger i Skolegade, melder sig nemlig på banen som en del af festivalbespisningen med sin helt egen madbod på dette års NorthSide Festival.

 

I snart 2 år har den italienske restaurantperle, Basso, inviteret aarhusianske madentusiaster indenfor til Social Dining, og nu er det tid til at give årets festivalgæster en smagsprøve på Basso-universet, når restauranten de næste tre dage åbner en pasta-bod på NorthSide:

Basso på festival: Glæd dig til hjemmelavet pasta på NorthSide

Selvom vi er på festival – eller netop derfor – ønsker vi at give folk muligheden for at få et måltid mad, der både er lækkert, visuelt indbydende og mættende. Derfor tager vi udgangspunkt i restaurantens egne pastaretter, hvor alle ingredienser lige fra pasta til mascarpone selvfølgelig er hjemmelavede, fortæller Kasper Skjød, Produktansvarlig og Partner i DiningSix, der står bag Basso.

 

Pasta med eller uden kød

Basso’s madbod tilbyder tre forskellige pastaretter; Chick’A’Nara med kylling, prosciutto, hvidvin & frisk persille, en klassisk Bolognese samt en vegetarisk udgave med rødbede, sorte sesamfrø og mascarpone. Alt sammen er hjemmelavet og så er retterne lavet til at spise stående. Vi kan lave mange forskellige typer pasta på vores pastamaskine. Den type, vi har valgt er dels for at kunne give den ønskede smagsoplevelse, men også med tanke på, at vi netop er på festival, og at retterne skal kunne spises stående – eller dansende – med en ske sammen med noderne fra god musik, fortæller Kasper Skjød.

Basso på festival: Glæd dig til hjemmelavet pasta på NorthSide

NorthSide Festival har i mange år profileret sig som en højdespringer indenfor festivalmad, bl.a. med et stramt fokus på økologi samt et højt gastronomisk niveau i det hele taget. I tråd med dette er Basso’s festivalkoncept skabt ud fra en grøn profil hvorfor alle ingredienser er økologiske, mens den specialdesignede pastaskål og det dertilhørende service er bionedbrydeligt.

 

Er du blevet pastasulten og er du én af de heldige, der skal på festival i løbet af weekenden, så kan du finde Basso’s pastabod tæt på Blue Stage

 

Skal du ikke på festival, men har du stadig lyst til en bid af Italien, så kan du booke bord på Restaurant Basso her