ANNONCE
The Burger Shack: Hylder kronprinsen med "Battle of the Chicken Burgers"
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

The Burger Shack: Hylder kronprinsen med “Battle of the Chicken Burgers”

Når kronprinsen på mandag løber i gennem Aarhus i det stort anlagte Royal Run, står vinderen af Byens Bedste Burger 2 år i træk, The Burger Shack, klar med noget nyt.

 

Burgerkædens to produktudviklere går nemlig head to head i en kyllingburger-battle.

 

“Vi elsker fried chicken hos The Burger Shack, og vi sælger hvert år over 100.000 Shack Burger Chicken. Men vi elsker også at ryste posen – derfor har vi brugt et par måneder på at udvikle den perfekte efterfølger. Vi har indskrænket feltet til to fried chicken burgers – men vi kan simpelthen ikke bestemme os for hvilken var bedst. Så det mest naturlige er selvfølgelig en Battle of the Chicken Burgers!”, siger produktudvikler for The Burger Shack, Troels Rasmussen.

 

Det er udenfor Mikkeller i Jægergaardsgade, at The Burger Shack står klar, og serverer deres to bud på den perfekte Chicken Burger Tronfølger, når de mange tusinde aarhusianere krydser målstregen i Royal Run. 

 

Der bliver kun lavet 75 af hver burger, og den burger, som bliver udsolgt først, vinder og bliver dermed den burger, der bl.a. skal serveres i Tivoli Friheden under dette års GoFm. 

 

Så er du en vaskeægte foodie, eller elsker du bare god mad, så sving forbi Mikkeller i Jægergaardsgade på mandag fra kl. 11.00., lige i den allerbedste heppezone og med gode øl ved hånden. 

 

The Burger Shack vil ikke afsløre hvad de to burgers indeholder, men kan blot sige at det bliver meget anderledes end deres Shack Burger Chicken. 

 

Prisen bliver 50 kroner pr. burger, og der sælges til der ikke er flere tilbage. 

 

The Burger Shack: Hylder kronprinsen med "Battle of the Chicken Burgers"

Del artikel