Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste restaurantoplevelse 2021: Aarhusiansk restaurant løber med sejren

Af Freja Dumont

Man behøver ikke være kok eller professionel madanmelder for at komme med ris og ros til den restaurant, man netop har nydt et måltid mad hos.

DinnerBooking har netop samlet 284.400 restaurantgæsters tilkendegivelser på deres spiseoplevelser i 2021. På en skala fra én til seks stjerner, har de så vurderet alt fra den gastronomiske smagsoplevelse til kvaliteten af den service, de har fået.

Det er blevet til to top 10-lister over de bedste restaurantoplevelser i 2021 hhv. vest for Storebælt og øst for Storebælt.

På listen, der fokuserer på restauranter vest for Storebælt, finder vi hele to aarhusianske restauranter.

Fransk restaurant ligger nummer 1

Førstepladsen går til den franske restaurant Miró på Marstrandsgade i Aarhus.

I dag er det byens ældste gourmetrestaurant, og den er blevet en del af den jyske hovedstads historie.

Restaurantgæsterne har rost denne skønne restaurant til skyerne, og Miró fortæller:

“Vi er begejstrede over at have så mange glade og tilbagevendende gæster, som vi mener, man kun kan have, hvis man har et personale, som er virkelig glad for sit arbejde.”

Miró er med andre ord en restaurant, du virkelig burde besøge, hvis du i løbet af 2022 befinder dig i smilets by.

Spansk tapas i særklasse

På en fjerde plads på listen finder vi aarhusianske Morena Mia.

Her skal du huske at spænde sikkerhedsbæltet, når du slår numsen i sædet. Du bliver nemlig taget med på en gastronomisk rejse, hvor der serveres spansk tapas i særklasse til restaurantens 12 gæster.

Restauranten er lille, men niveauet er særdeles højt. Ejerne, Vicente og Hector Segura fra Spanien, tager dig vidt omkring. Du kan enten vælge den korte eller lange rute, som selvfølgelig skal forstås som størrelsen på menuen.

Tjenerne kommer med et pas, som er menuen, og et boardingpas, hvori drikkemenuen står beskrevet. Råvarerne er i topkvalitet, smagen er fuldstændig forrygende, og anretningen er æstetisk smuk.

Et sjovt koncept og en gennemtænkt oplevelse, som du virkelig burde prøve i 2022. Husk at bestille bord og check ind i tide. Bon voyage!

Del artikel

Andre læser også