Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste udsigt til The Tall Ship Races 2019: Rooftoppen på NO16 er åben hver dag fra tidligt til sent

Af Jan L. Pedersen

Fra den 1. august til den 4. august kommer det hypede Tall Ship Race til Aarhus. Det handler om, at 52 store historiske sejlskibe skal sejle om kap mellem fire nordiske byer. Den 1. august anløber de Aarhus Havn, og her kan de ses og opleves indtil den 4. august. 

 

Havnefest – både indenfor og udenfor havnen

Det er Aarhus Event, som har den primære opgave at understøtte store nationale og internationale events i Aarhus. Aarhus Kommune står bag, og der er ikke kommet meget frem i medierne om årets Tall Ship Race. Men de har en website, som er opdateret, og man let kan slå sig løs på. En af de restauranter, som opgraderer, er den populære NO16, som ligger skråt over for Dokk1. De holder til både i stueetagen og har også hele tagterrassen. Den er velbesøgt, især når vejret arter sig fra den mere venlige side. 

 

Morgenmad, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad

Der er et hav af gode steder, som serverer god hjemmelavet mad og drikke. NO16 har åbent på deres store tagterrasse hele dagen. Her kan du få det store forkromede overblik over havnen og alle skibene – men ikke mindst god mad og drikke. Her er både Restauranten, NO16 og tagterrassen åben. Det er nok en god idé at bestille bord, hvis du vil være sikker på et bord. Ree Park er også på besøg med deres safaribil og deres hotdogbod.

 

2000 søfolk indtager Aarhus

Efter 30 dages hård kapsejlads slutter The Tall Ships Races 2019 i Aarhus. Det sker med en festlig velkomst for de 2000 unge søfolk, der dyster om det eftertragtede vindertrofæ. Det bliver uden tvivl en af de helt store havnefester, vi får at se. 

 

Flere end 50 historiske skoleskibe fra hele verden lægger til kaj ved Havnepladsen, og området vil emme af havnefest og glade gæster. Du kan blandt andet komme gratis ombord på de historiske sejlskibe. 

Bedste udsigt til The Tall Ship Races 2019: Rooftoppen på NO16 er åben hver dag fra tidligt til sent

Tag familien og vennerne med på havnen i Aarhus, når Aarhus får besøg af verdens smukkeste sejlskibe – The Tall Ship Races. NO16 er klar med mad, musik og drikke, som uden tvivl bliver et hit. 

 

Del artikel

Andre læser også