Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Annoncerer sine største koncerter nogensinde: Benjamin Hav kommer til Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: PR
Foto: PR

Benjamin Hav kan om nogen give koncerter, der skiller sig ud fra mængden.

Til efteråret kommer han til at gøre netop dét i landets 4 største byer, hvor han optræder til sine største koncerter nogensinde.

Benjamin Hav & Familien rammer Aarhus Congress Center lørdag d. 19. november, og du kan godt forvente en hæsblæsende oplevelse med overskud, energi og momenter af ren genialitet.

“Jeg har altid ønsket det bedste for den lille tilskuer, og selvom den æstetiske revolution endnu ikke har gjort sit indtog i alle afkroge af det ansigt de kalder dit, vil jeg med barmhjertige bevægelser forsøge at made din lille kvabtorskemund med euforiens majskorn, så du igen en dag kan blive et rigtigt menneske,” lyder det fra en spændt Benjamin Hav ifølge en pressemeddelelse.

Kom på forunderlig og musikalsk rejse

Koncertrækken kommer godt og vel et år efter, Benjamin Hav spillede sine første koncerter i eget navn.

Den tidligere frontmand i Benal formåede med et liveshow uden sidestykke at cementere sin position som en af de absolut mest spændende liveartister i Danmark.

Benjamin Hav & Familien har tidligere udsolgt 3 shows i Store VEGA og 2 koncerter på Train her i Aarhus, så det er en populær herre, der gør sig klar til en turné, hvor han spiller sine hidtil største koncerter.

“Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som én af Danmarks bedste rappere.

Hans musik, persona og kringlede tekstunivers sender lyttere og fans på en forunderlig og musikalsk rejse,” lyder det videre i pressemeddelelsen.

Hvis du bare SKAL sikre dig en billet til koncerten i Aarhus, er det om at slå til.

Billetterne er nemlig allerede sat i salg på Ticketmaster.

Hvad: Benjamin Hav kommer til Aarhus
Hvor: Aarhus Congress Center
Hvornår: 
Lørdag d. 19. november kl. 20

Del artikel

Andre læser også