Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første koncert i DK: Berlinsk DJ imponerede i Odder

Af Line Ingwar Karlsen

Den berlinske DJ Parra for Cuva spillede fredag aften sin første koncert nogensinde i Danmark. De 130 gæster i Kulturkøkkenet i VitaPark fik sig en stor musikalsk oplevelse.

 

Odder Little Culture Club havde skabt et lille hjørne af Berlin i Odder fredag den 29. september i Kulturkøkkenet, da den unge tyske komet på den elektroniske musikhimmel, Parra for Cuva spillede. Udenfor stod Restaurant Himmel & Hav klar med street food aus Berlin, og Kulturkøkkenet var indrettet som musikklub med loungemøbler, lysshow, rå berlinerstil og cocktails i baren.

 

Aarhusianere tog turen til Odder

”Det lykkedes at give publikum her i Odder en oplevelse, som de ikke normalt kan få her i byen. Samtidig fik vi trukket en række aarhusianere hertil for at få en kultureloplevelse. Og så er vi lidt stolte af, at kunne trække så stort et navn til Odder,” fortæller Christian Schrøder, formand i Odder Little Culture Club. Parra for Cuva er et kunstnernavn, der dækker over den 26-årige musiker Nicolas Demuth, som allerede har flere anmelderroste albums bag sig. Han spiller jobs rundt i hele verden på store klubber. Nicolas Demuth har base i Berlin, som lige nu er metropol for de bedste europæiske DJ’s. For ham var det også en særlig oplevelse at spille i Odder.

Berlinsk DJ imponerede i Odder

Positive tilbagemeldinger

”Nicolas var glad efter koncerten, og han cirkelurede rundt og talte med publikum både før og efter koncerten, så de hardcore fans, der var mødt frem kom helt tæt på deres idol. Det er præcis en af de ting, som vi gerne vil opnå med vores arrangementer, nemlig at både kunstnere og publikum går herfra med en god oplevelse,” påpeger Christian Schrøder, og fortsætter: ”Vi har fået meget positive tilbagemeldinger på både Teitur koncerten i forrige uge og Parra for Cuva. Det giver selvfølgelig energi til at fortsætte i samme spor, at vi kan mærke så stor opbakning fra Odders borgere. Odder Little Culture Club er jo baseret på 100% frivillighed, og vi bruger vores fritid på at skabe disse kulturelle oplevelser i Odder. Vi kan se på billetlisten, at der var gæster fra mindst 8 forskellige kommuner, så det her er et lille bevis på, at kultur kan tiltrække gæster til Odder,” understreger Christian Schrøder.

Første koncert i DK: Berlinsk DJ imponerede i Odder

To koncerter mere i efteråret

Næste koncert for Odder Little Culture Club bliver 27. oktober, hvor The Savage Rose kommer til Odder, og d. 2. december kommer en af Europas dygtigste jazzsangerinder, engelske Claire Martin med sit band.

 

Del artikel

Andre læser også