Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis til halv pris: bermuda inviterer til pre-opening middag

Af Freja Dumont

I næste uge åbner det helt nye restaurantkoncept ‘bermuda’ for enden af Åboulevarden.

Her handler det om stemningen, smagen og selskabet. Der er fokus på social dining, drinks og musik, og middagen omdannes helt ubesværet til en fest i takt med, at musikken begynder at overdøve samtalerne ved bordene.

”Med bermuda vil vi lave en restaurant, hvor man rigtig kommer hinanden ved. Det en helhedsoplevelse, hvor menuen, indretningen og musikken går op i en højere enhed,” siger Anders Aagaard, stifter af Madklubben i en pressemeddelelse.

Nu har du en unik mulighed for at komme til pre-opening middag på bermuda torsdag den 16. november, hvor du får 50% på hele regningen (gælder ikke vine over 650 kr.).

Der er begrænset antal pladser, og de fyldes op efter først-til-mølle princippet. Du kan melde dig til pre-opening middagen lige her.

Skulle der blive udsolgt, så kan du skrive dig på ventelisten. Så vil du bliver kontaktet, hvis nogen skulle springe fra. 

Et frisk take på social dining

bermuda er Madklubbens nyeste koncept, der er sat i verden for at skubbe til den gængse forestilling om, hvordan man går ud og spiser sammen.

Det skal gerne være et friskt take på social dining, hvor man deler sig gennem menuen.

Menukortet består ikke af egentlige retter, men derimod af mange mindre dele-elementer, som alle er udviklet til at komplimentere hinanden, og køkkenet har ingen dogmer udover, at smagene skal være store og mindeværdige.

Menukortet er delt op i fire kategorier, som er inddelt i prisklasser.

Der bliver ikke skelnet mellem snacks, forretter og hovedretter, men derimod skal kortet tolkes som en helhedsoplevelse, hvor alle retterne kan gå sammen. Alt sammen til et prispunkt hvor alle kan være med.

Lækker mad i eksklusive omgivelser

På drikkekortet er det drinksene, der indtager hovedrollen ved siden af et småt men nøje udvalgt vinkort. Det er minimalistisk og skarpt, og håndplukket til menuen.

Udtrykket i restauranten er stilrent og moderne. Komplet med designermøbler, en stor bar og et miks af levende farver og flisevægge i restaurantens forskellige niveauer.

Lydbilledet er en stor del af DNA’et på bermuda, hvor der regelmæssigt vil være dj’s bag pulten, som også er det første, du møder, når du træder ind ad døren, og der bliver plads til ca. 130 gæster i restauranten.

Hvad: Kom til pre-opening middag hos bermuda og spar 50% på regningen
Hvor: Åboulevarden 7. 8000 Aarhus
Hvornår: Booking åbent fra 17. november 2023

Du kan booke bord fra fredag d. 17. november lige her.

Del artikel

Andre læser også