Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Akvarel, tie dye og yoga: Besøg hyggelig Magasin-lounge i Festugen

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Når Aarhus Festuge løber af stablen fra 26. august til 4. september, vil Klostertorvet blive omdannet til et kulturelt mekka under navnet Cluster Square.

Her forvandles torvet til en farverig kulturfestival, der består af et mix af livemusik, kreative workshops, events og folkelig hygge.

En af de centrale aktører til dette års Cluster Square er Magasin Aarhus, der har tradition for at bakke op om lokale initiativer og events.

Magasin hylder byens kreative fællesskaber

“Det har altid været vigtigt for Magasin at være en del af lokalområdet, og vores rødder er solidt plantet i Aarhus.

Sammen med Cluster Square er vi med til at hylde byens kreative fællesskaber, og vi disker samtidig op med en masse stærke oplevelser.

Blandt andet en hyggelig Magasin Lounge på Klostertorvet, yoga-sessions, blomsterbinding og et helt særligt pre-event i Magasin,” siger Department Store Manager Suzan Papuga fra Magasin Aarhus.

Med festivalen Cluster Square, der er arrangeret af Culture Works i Aarhus, ønsker arrangørerne at hylde byens kreative fællesskaber og skabe magiske oplevelser mellem byens kreative sjæle og aarhusianerne.

Kom til eksklusivt pre-event i Magasin 

 I samarbejde med Magasin Aarhus har den lokale kunstner Camilla Lovmand designet den officielle Cluster Square T-shirt, der lanceres til et pre-event i Magasin onsdag 24. august.

“Det er vigtigt at sætte fokus på diversitet, fordi der ikke er noget, der er forkert. Det ville være en smule kedeligt og uinspirerende, hvis vi alle lignede hinanden.

Magasin og Cluster Square er to steder i Aarhus, som har talerør til en målgruppe med kæmpe diversitet. Af den grund synes jeg også, det er vigtigt at både Magasin og Cluster Square italesætter forskellighederne, og derfor er jeg taknemmelig for at være en del af det her samarbejde,” siger Camilla Lovmand, der står bag LovmandArt. 

Den officielle Cluster Square T-shirt koster 175 kroner, og for hver solgte T-shirt donerer Magasin 50 kr. til Cluster Squares musikbooking næste år.

Til pre-eventet i Magasin kan man også glæde sig til en musikalsk oplevelse, når det lokale musikertalent Bastian da Cruz optræder i Magasin som en del af Music City Aarhus, som Magasin også støtter op om.

Se hele Magasins program her:

Pre-event i Magasin Aarhus med Camilla Lovmand og Bastian da Cruz
Onsdag den 24. august kl. 15-17.00
Blomsterkransbinding
Torsdag den 1. september
Kl. 14-15.00 for alle
Kl. 16-17.00 for Goodie-medlemmer
Yoga
Lørdag den 27. august kl. 11.00
Tirsdag den 30. august kl. 11.00
Lørdag den 03. september kl. 11.00
Workshops med Camilla Lovmand
Akvarel workshop: Søndag den 28. august kl. 14-16.00
Tie Dye/Batik workshop:
Fredag den 2. september kl. 14-16.00
Risotto Cook-Off
Søndag den 28. august kl. 16.00

Del artikel

Andre læser også