Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lav dine egne smykker: Besøg hyggelige SMYKBAR i Aarhus

Af Freja Dumont

Det er blevet populært som aldrig før at mødes over en god kop kaffe eller et glas vin, mens man laver kreative sysler.

På SMYKBAR i Aarhus kan du lave et smukt og unikt smykke – og det er uanset om du er kreativ i forvejen eller ej.

SMYKBAR, der er kendt for sine to populære smykkecaféer i København, har nemlig netop slået dørene op til en spritny café i Aarhus.

“I en verden hvor vi bombarderes med indtryk, tilbyder SMYKBAR en ramme for samvær og fordybelse. Her kan vi mødes fysisk med nogen, vi holder af.

Sanse rummet og de smukke materialer. Selv opleve, berøre og skabe egne smykker i god kvalitet,” siger Nina Middelboe, stifter af SMYKBAR.

Design dit drømmesmykke

Uanset om du er helt nybegynder eller en mere erfaren smykkemager, vil du kunne besøge de smukke, lyse lokaler hos SMYKBAR og få nogle hyggelige timer til at gå med kreative sysler.

Det foregår således, at du booker et bord (på hverdage kan du lettere bare komme spontant uden reservation), og når du ankommer, får du udleveret et smykke-kit med alt, hvad du skal bruge til at lave dit nye armbånd, ankel- og halskæde eller øreringe. 

Her fra hjælper det søde personale dig rigtig godt i gang, og du kan finde masser af inspirationssmykker i caféen og på stedets Instagram-profil.

Du kan gå på opdagelse i et hav af over hundrede forskellige perler i alverdens smukke farver, og der kan tilkøbes ægte ferskvandsperler, vedhæng, glasperler, ædelstene og andre unikke vedhæng. Pris for tilkøbsperler er typisk 5-40 kr. pr. stk.

Lav dine egne smykker: Besøg hyggelige SMYKBAR i Aarhus

Du får bordet i to timer, og priser varierer fra 149 kroner for øreringe, armbånd og ankelkæder til 199 kroner for halskæder.

Bliver du småsulten eller tørstig undervejs, er der mulighed for at få snacks, økologisk kaffe, islatte eller varm chokolade med hjemmelavet belgisk chokolade.  

SMYKBAR tilbyder også, at du kan lave mere avancerede smykker på deres vikle-workshops, som du kan læse mere om her.

Lav dine egne smykker: Besøg hyggelige SMYKBAR i Aarhus

Mor og søn står bag

SMYKBAR blev grundlagt i oktober 2020 af mor og søn, Nina og Noah Middelboe, som begge drømte om at give alle mulighed for at være kreative og skabe et rum for nærvær og fællesskab i smukke omgivelser.

“Når jeg har gang i et kreativt projekt, giver det mig en stor ro indeni, og jeg kan koble totalt af. Det synes jeg, er vildt rart og det vil jeg gerne give videre til andre gennem SMYKBAR.

Jeg lavede smykker allerede da jeg var 7 år og genoptog interessen i 2019. Idéen til SMYKBAR kom, da jeg brugte en del tid på både at lave smykker hjemme og hænge ud på café med mine venner,” siger 18-årige Noah Middelboe.

Lav dine egne smykker: Besøg hyggelige SMYKBAR i Aarhus

Nina Middelboe understreger også, at smykkerne får en helt særlig betydning for den, der har skabt – eller fået – et SMYKBAR-smykke.

“Vi tror på, at man er mere glad for og stolt over smykkerne, man selv har lavet. At man vil passe bedre på det. At det får en længere holdbarhed end lignende typer ”fast fashion”-smykker,” siger Nina Middelboe.

Lav dine egne smykker: Besøg hyggelige SMYKBAR i Aarhus

Hvad: SMYKBAR
Hvor: Studsgade 2-4
Hvordan: Book bord lige her

Vi kan kun anbefale alle at lægge vejen forbi den hyggelige smykkecafé på Studsgade.

Book bord og læs mere om SMYKBAR lige her.

Del artikel

Andre læser også