Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genialt tilbud: Populær dyrepark giver årskort til alle besøgende

Af Freja Dumont
Arkivfoto: Ree Park
Arkivfoto: Ree Park

Kun en lille times kørsel fra Aarhus kan du besøge en vaskeægte dyreverden med højt til himlen, masser af frisk luft, rigelig plads og en masse aktiviteter for hele familien.

I Ree Park varer vinterferien helt indtil den 26. februar, og der er derfor stadig masser af sjove vinterferieaktiviteter at deltage i.

Du kan bl.a. se et dyr blive dissekeret, blive malet som dit yndlingsdyr, tage på opdagelse i Nordamerika, hvor du kan møde bjørne, ulve og meget meget mere.

Og så får du et årskort med i prisen, når du køber din entrébillet! Årskortet skal oprettes i parken i perioden 11. – 26. februar 2023.

Du kan købe billetter til Ree Park lige her.

Dissekering af dyr

På udvalgte dage indtil den 26. februar kan du opleve, hvordan personalet dissekerer både penselsvin og løveunger.

En dissekering kan give både voksne og børn en god forståelse af, hvordan dyrene ser ud indvendig, og samtidig er der også en god læring i, at vi bliver klogere på hvordan vores egen krop fungerer, da mennesket også er et pattedyr.

Måske er det grænseoverskridende at overvære i starten, men du vil opleve, at dissekeringen ikke handler om død og blod, men derimod handler om læring og liv.

Dissekering foregår lørdag den 25. og søndag den 26. februar kl. 12.30 til 13.30 på Central Station.

Dyrefodringer og walking safari 

De populære dyrefodringer er også tilbage på programmet, og du kan se både geparder, vildhunde og oddere blive fodret.

Til nogle af fodringerne vil det både være dygtige guider og dyrepassere, som står klar til at fortælle interessante historier om dyrene.

Du kan også komme på en Walking Safari og høre om dyrenes tilpasning til vinteren. For selvom Ree Park huser mange eksotiske dyr, har flere arter tilpasset sig de kolde temperaturer i vintermånederne. Bl.a. geparderne udvikler tykkere underpels om vinteren, og du kan også møde de arktiske ulve, som stortrives i vinterkulden med deres tykke pels.

På en walking safari er I selv med til at bestemme, hvilke dyr I skal se nærmere på, og hvilken rute I skal gå gennem parken.

Safarien foregår alle dage kl. 11.10 til 11.40.

Del artikel

Andre læser også